Бойлерите Diplomat – доказано качество на достъпни цени

Не можем да си представим своето ежедневие без топла вода. Всеки желае да се освежи след натоварения работен ден. Често възникват пречки и оставаме без топла вода, като този проблем е не само за живущите в къща или ползващите централно водоснабдяване, а се е превърнал вече в глобален. Какво да правим и каква друга алтернатива да намерим за затопляне на водата?  Най-евтиното гориво и съответно метод за осигуряване на топла вода, е използването на газ. Но този вариант е подходящ само ако газопроводът работи близо до вашия дом.

Има и друг добър начин за загряване на водата – ползването на електрически  бойлер. За разлика от газта , електричеството е достъпно във всеки дом, което прави и електрическите бойлери най-удобния начин за подгряване на вода.  Богато е разнообразието от бойлери, предлагани на българския пазар като цяло.  „Дипломат Корпорейшън” ООД е фирма , вече наложила се не само у нас , но и на световния пазар. Корпорацията предлага модели бойлери с доказано качество и висока класа на достъпни цени , като осигурява дългогодишна гаранция за своите клиенти.

Цените са немаловажен фактор при избора на бойлер. Новата серия Diplomat Praktik, предлагана на пазара, може да намерите на цени от 209лв във фирмените магазини из цялата страна. Токът е по-скъп от газта, което трябва да се има впредвид и при избора на бойлер. Енергоспестяващи и практични, бойлерите на Diplomat са гарант за качество, удобство и икономичност. Тяхната 35 – милиметрова изолация  гарантира минимална топлинна загуба.

За да получите топла вода, трябва да свържете уреда в мрежата. Студената вода преминава през тръба и нагревателен елемент . Електрическите тръбни нагреватели на Diplomat не се страхуват от въздушни джобове и са надеждни за дълъг живот. За душ или вана имате нужда от устройство с висока мощност, което няма да ви ограничава, докато се къпете.Бойлерите на Diplomat могат да се похвалят с висока мощност, което позволява бързо стопляне на голямо количество вода.  Преди да изберете бойлер за вашия дом, изчислете колко топла вода  консумира семейство ви, което също е особено важно при покупката.. В нашите магазини може да намерите бойлери с различна големина и капацитет според вашите нужди.

И не на последно място, при избора на бойлер се съобразете с мястото ,където ще го инсталирате. В зависимост от това , изберете и подходящия за вас модел.

Заповядайте в нашите магазини!