Бойлери Praktik – да се доверим на българското

За топла вана и романтика в банята са ни нужни само отпускащи аромати и качествен бойлер. Ето защо, на пазара се появи българският продукт в лицето на бойлери Diplomat, серия Praktik. Както подсказва и името, това е пътят на практичността, за който има място само за високото качество и ниската цена.

Разнообразието, което българското производство на Praktik ни предлага, се изразява в различния тип поставяне. Ако желаете да имате бойлер, който да заема максимално малко пространство в банята Ви, то заложете на такъв с хоризонтален монтаж. Той деликатно ще се впише в малката баня и ще Ви бъде най-добър помощник за топла баня и отпускаща вана.

Ако обаче сте традиционалисти в обзавеждането, то българските бойлери Praktik ще удовлетворят и това Ваше желание. Вертикалното поставяне на друга част от моделите ще направи банята Ви класически оазис на топлина и комфорт.

Течното емайлово покритие на нагревателя ще Ви осигури сигурност и комфорт, които само българското производство може да Ви гарантира. Термометърът, с който са снабдени моделите Praktikq ще Ви сигнализира винаги, когато водата е с достатъчна степен на нагряване.

Не искате да губите излишни пари за безумно големи сметки за ток?! Уникалните екстри на Praktik ще Ви помогнат и тук. С термометърът няма излишно затопляне на водата, тъй като Вие решавате какво количество топла вода искате. Това гарантира по-ниски сметки за ток и вода.

Искате по-дълъг живот на бойлера и по-голяма гаранция за качество?! Българските бойлери Diplomat Praktik Ви дава възможност цели 5 години да се радвате на качество, без да хабите излишни нерви за евентуални повреди.

Не забравяйте, че освен с високо качество, Praktik е и с безумно ниска цена. Спестете от разходи за ток и нов бойлер с моделите, българско производство, на „Дипломат Корпорейшън”  ООД.