Ремонтите и обзавеждането на дома винаги ни поставя пред много въпроси, решения и избори. На първо място избираме материалите,които ще използваме за облицоване на стени и под,а чак след това на дневен ред излизат мебелите.
Гранитогресът е изключително подходящ облицовачен материал.Той е много здрав,което го прави подходящ както за вътрешни стени,така и за външно облепване.Намира се в голямо разнообразие от нюанси и цветови комбинации,така че умело да се съчетае с обзавеждането. Поставете гранитогрес в коридора.Няма да се притеснявате,че вие и гостите ви ходят с обувки.Нищожен е шансът да се нарани  или  начупи повърхостта му.В същото време ще можете лесно и бързо да почиствате,като за правилната подръжка на пода ще намерите на пазара най-различни достъпни препарати. Гранитогрес в кухнята е също толкова добро решение. Можете да облепите пода,така като плота и стените около електрическите уреди и мивката. Гранитогресът не пропуска вода,не се влияе от високи температури, издържа на механични посегателства.И както вече стана ясно, ще ви е лесно да поддържате реда и чистотата. В същото време стои чудесно и във всекиденвната,като успешно можете да го комбинирате с ламинат и дори килим.
Безспорен фаворит е гранитогресът,когато става дума за банята. Изобщо няма да съжалявате,ако го изберете за стените,пода и плотовете.Нещо повече.Благодарение на разнообразието от тонове,ще имате възможност да поставите в банята си точно този цвят,в който винаги сте си я представяли. А гладката му полирана повърхност носи усещане за лукс и блясък.Някои плочи гранитогрес имитират чудесно мрамор и естествен камък и това ви дава допълнителни варианти.И въпреки,че този материал е осезаемо по-скъп от останалите фаянс и теракот,предпочитайки го,ще спестите много от последващи ремонти и подръжка.