Декорацията на кухнята със самозалепващи стикери

За да освежите интериора в кухнята, не е нужно да харчите време и пари. С подходящите стикери за кухня ще внесете нов акцент в помещението. Природни пейзажи, натюрморти, плата с апетитни и сочни плодове, пъстроцветни мозайки, висококачествени изображения на любими храни и напитки, абстрактно изкуство и какво ли още не. При всички положения фототапетите ще бъдат ефектно, оригинално и артистично допълнение към помещението за готвене.

Красиви и очарователни

Достатъчно е да отделите малко време да разгледате огромния набор от предложения – и идеите за трансформация на кухнята ще дойдат веднага! Изберете стикер, който визуално и цветово се вписва в интериора на помещението. Добре е размерът му е такъв, че да се откроява, но да не влиза в конфликт с останалите елементи, а високата резолюция и наситените цветове ще свършат останалото и ще озарят кухнята.

 

Стикерите могат да се монтират върху пластмасови и стъклени пана, мазилката на стената или гърба на кухнята от керамични плочки или ПДЧ. Не са ви нужни специални инструменти и лепила – задната част на фототапетите е снабдена с фабрично самозалепващо покритие. Те могат да бъдат поставени хоризонтално или вертикално, в зависимост от търсения ефект. Дали ще покрият цялата стена, вратата или отделен елемент, например едната страна на хладилника или шкафа с провизии – зависи от вас.

Водоустойчиви и издръжливи

Нещо повече – стикерите са практично решение, с което да предпазите вашата кухня от всекидневната експлоатация. Този вид стикери са изработени от устойчиво на влага, пара и температурни влияния PVC или винилово фолио. Матовият или гланцираният ламинат на стикера предпазва от увреждания, а също така се почиства лесно с помощта на мека кърпа.

 

Стикерите с по-големи размери се използват като фтотапети и решават още един проблем – спестяват ви ремонта на цели стени. Използвайте ги, за да прикриете несъвършенствата на обзавеждането и петната по стените. Резултатът ще надмине очакванията ви! Избере стикери за кухня, които да внесат уникален чар и модерно излъчване на пространството.