Защо да изберем уреди с дефекти от ТЕХМАГ

Когато става въпрос за обзавеждане на дома, винаги става на въпрос за много пари, а на кой му се дават? Но за това как да спестим от парите за обзавеждане с електроуреди ще говорим малко по-нататък, а сега нека да поговорим за изборът!

Изборът на уреди за новият или обновеният дом!

Всички обичаме да избираме нови неща за домът си, още по добре е когато има богат избор на едно място, защото така има много по-голям шанс да се избере правилната вещ, а не след няколко дни когато вече сме си купили нещото да видим, че има по-добър и дори по-евтин аналог.

Затова е добре първо да огледаме добре и чак след това да пристъпваме към закупуването на каквото и да е. Бла бла бла…

Всичко това го знае всеки, нали? Тогава да си говорим направо за електроуредите с дефекти, тези уреди които в последно време са много по-атрактивни за купуване отколкото всички останали уреди, защо ли?

Ами… откъде да започна…

Марките!

Точно така, в почти всички вериги се предлагат ограничен брой марки които в общият случай са концентрирани в ниският и средният ценови сегмент. Този сегменто обаче изключва доста премиум марки, които са разпространени много широко в по-платежоспособните пазари, като тези в Англия, Германия, Франция и Швейцария.

Моделите!

Ако влезем в магазин за уреди с транспортни дефекти първото нещо което най-вероятно ще ни направи впечатление е това, че има всевъзможни уреди, дори такива които не знаем за какво са?…

Тогава за какво са ни? Ами… никога не се знае какво ново ще ни потрябва, или някой може би знае всичко това? В подобни магазини могат да се намерят уреди които просто не са широко разпространени, такива уреди посмъртно не могат да се намерят в голяма верига магазини за електроуреди защото просто те нямат голям пазар, а големите вериги като ТЕХНОМАРКЕТ, ТЕХНОПОЛИС и други подобни не обичат малки пазари и съответно не биха инвестирали в нещо което не се продава достатъчно добре.

Да си кажа честно сигурно и магазините като TEHMAG.net, МАГПРОМ, ЕЛЕМАГ и други подобни сигурно също биха предпочели да купуват и предлагат уреди които са много купувани, но едва ли е възможно, защото уредите с дефекти се продават на цели тирове в миксирано съотношение!

И без да искат тези магазини създават добро пространство за потребностите на потребители които искат различни уреди които не се предлагат на други места, поне в България!

Качеството!

Качеството на електроуредите били те нови, с транспортни дефекти и стари почти винаги се определя от цената! Всъщност това не е вярно, качеството им си е каквото си е по-скоро цената се определя от това качество. А цените на същите уреди в Европа са по-високи. Това защо ли е така и дали е случайно?

Тук може много да се коментира, но с много малко думи и размишления можем да заключим следното:

Качеството намалява пропорционално, дори експоненциално с намаляването на цената.

Цените!

Както обещах, ще поговорим и за цените. Какво можем да кажем за тях?

Ами ниски са! Наистина ниски и не говоря за 10-20% по-ниски! В тези магазини за преоценени уреди могат да се намерят уреди на цени редуцирани до 70% от нормалната цена на уреда, което е просто супер за нас тъй като парите в портмонето имат край, дори и да имаме златна кредитна карта, парите ни биха свършили в даден момент.

Тогава защо да не се възползваме и да спестим малко пари когато си купуваме нови електроуреди за дома?

Поговорихме доста, но казахме ли откъде могат да се избират уреди с транспортни дефекти?

Всъщност да изредихме доста от големите в бранша както за нови така и за преоценени уреди с някакви леки дефекти, но кой бих ви препоръчал аз?

Моят избор за уреди с транспортни дефекти е tehmag.net, защо ли?

Ами това е най-богатият каталог за ел уреди който успях да намеря в интернет!

Почти винаги имат в наличност това което ми трябва.

Цените им са по-ниски от тези на конкурентите им.

Доставката до офис на еконт е само 4лв което също спестява пари

Имат интересен блог в който обясняват как се готви с уредите им, а също и страшно вкусни рецепти

Интернет е свободно информационно пространство, всеки е свободен да пазари откъдето иска, но моят лидер в областта си остава ТЕХМАГ.