Какво представлява кредитния калкулатор и защо е полезен

Нека първо да дадем определение за личен заем. Личният заем е финансов продукт, предоставен от банка или кредитна институция на физическо лице. Този вид заем позволява на домакинствата да финансират личните си проекти. Например личните заеми могат да се използват за закупуване на кола или друго превозно средство, ремонт на дома, рефинансиране на кредит, пътуване, закупуване на уреди и всеки друг проект, извършен на лична основа.

Вероятно търсите финансиране за някой от вашите проекти? Ако все още не знаете общата сума, от която ще се нуждаете, можете да използвате калкулатора за личен заем, за да опитате различни суми и да ви преведе през месечното плащане и продължителността, за да видите какво отговаря на вашите нужди. Не трябва да се притеснявате, след като приключите с кредитния калкулатор, ще получите персонализирани съвети и ще можете да коригирате отново сумата и продължителността, ако промените решението си.

Ще видите останалите условия, като лихва и месечна вноска за плащане, директно във втората стъпка на калкулатора, след като сте симулирали кредита. Личният заем има няколко предимства:

-Използването на калкулатора е безплатно и без задължения.

-Възможен вариант да използвате калкулатора и едновременно с това подаване на заявление за кредит.

-Окончателен отговор в рамките на 48 часа, след като завършите целия процес.

-Можете да изберете срок на плащане от 6 до 84 месеца.

Как работи личният кредитен калкулатор?

Ако вече знаете колко пари ви трябват за вашия проект, най-простото нещо е да започнете симулацията на вашия заем с помощта на калкулатора . На първо място, трябва да изберете вида на кредита. Второ, изберете размера на заема и неговата продължителност. Симулацията на личния заем може да се извърши за няколко минути, безплатно и без задължения.

След като сте избрали сумата и продължителността на кредита в калкулатора, трябва да отговорите само на няколко въпроса, ако искате директно да кандидатствате за заем. Процесът включва лични въпроси като информация за заетостта и семейно положение.

Какво следва после?

1.Подписване на договор лично или онлайн.

2.Изпращане на документация: Процесът е изцяло онлайн. Трябва само да направите снимка на документа си за самоличност и да го качите, заедно с информация за банковата сметка, по която искате да получите кредита.