Климатици, климатизация и вентилация от КлимаВент

Нашата компания е създадена през 1997 година в град Габрово, като първоначално е започнала като ЕТ, а през 2009 година е сменена в ООД. За 23 години, ние сме се доказали, като една от най-утвърдените фирми за климатична техника и вентилация в региона. Основната ни дейност е изработка и монтаж на промишлени вентилационни системи, продажба и монтаж на битови климатици, мултисплит системи, термо-помпи (вода-вода и въздух-вода). Климатици Габрово предлага гаранционно и извън гаранционно обслужване, сервиз с бързо отзоваване при проблем. Всички инсталации, които ние изграждаме, проектираме и монтираме, отговарят на най-високите стандарти за безопастност и качество на изработка и монтаж. Предлагаме и продажба на климатици втора употреба, които са обслужени и профилактирани. Ние работим с оптимално кратък и чист монтаж.

Нашият екип от служители притежава голям опит в тази сфера и безупречно изграждат отоплителни, вентилационни и климатични инсталации подходящи за търговски или промишлени помещения, също и подходящи за жилищни сгради. Ние подхождаме с внимание, и се съобразяваме с нуждите и изискванията на всеки клиент, като предлагаме безплатен оглед и консултация в удобно за Вас време, и предлагаме оптималното решение за вашите нужди.

Нашите клиенти са както от частния сектор като: “Terra Mall”, “Mall Gabrovo”, „RSeat”, “Soltec Ltd”, “STS Electronics”, също така и редица ресторанти, хотели, игрални зали, жилищни комплекси и други. Също така ние имаме и клиенти от обществения сектор, като УМБАЛ „Св. Иван Рилски”, МБАЛ „Д-р Тота Венкова”, Дом за възрастни хора с физически увреждания и други.

Климатици Габрово непрекъснато разширява дейноста си, и затова прдлагаме изграждане на климатични, вентилационни инсталации и енерго-възстановяващи блокове в цялата страна. Гарантираме на своите клиенти безупречно качество и безпогрешна ориентация за пазара на климатична и вентилационна техника в България.