Магазини Зора: 30 Години Водещи на Пазара за Бяла и Черна Техника в България

От 1991 г., когато първият магазин Зора отвори врати, до днес компанията успя да се превърне в един от водещите играчи на пазара за бяла и черна техника в България. Със своята изцяло българска история, Зора съчетава традиция и качество, което я прави предпочитан избор за многобройни клиенти.

Еволюция през 30-годишната история на Зора

От своето създаване през 1991 г., Магазини Зора  не просто са следвали течението на технологичната еволюция, а го формират. С постоянно разрастване и модернизация компанията успява да утвърди позицията си сред водещите търговци на бяла и черна техника в страната.

Сега с 37 магазина разпределени стратегически в цялата страна, Магазини Зора са лесно достъпни за клиентите в София, Варна, Стара Загора, Пловдив, Бургас, Плевен, Сандански, Монтана, Шумен, Враца, Русе, Видин, Кърджали, Търговище, Свиленград, Пазарджик, Гоце Делчев, Севлиево, Хасково, Харманли, Смолян, Сливен, Велико Търново, и Разлог. За по-голямо удобство, компанията предлага и интернет платформа, която дава възможност за онлайн пазаруване с достъп до богат асортимент от над 10 000 продукта.

Интернет Магазин ЗОРА: Бързо, Лесно, Удобно

С интернет магазина ЗОРА , пазаруването е направено лесно и удобно. Онлайн платформата предлага разнообразие от продукти, включително телевизори, телефони, таблети, компютри, периферия, лаптопи, домакински електроуреди, перални, сушилни, климатици и много други, всичко на едно място и само на един клик разстояние.

С красив и интуитивен дизайн, интернет платформата предоставя лесен достъп до актуални промоции и оферти чрез слайдбар на началната страница. Бутоните за бърз достъп до най-често посещаваните страници и опциите за изплащане с 0% лихва правят пазаруването още по-удобно за клиентите.

Визуална Представа на Всеки Продукт

В интернет магазин ЗОРА, всеки продукт е представен подробно и изчерпателно. В галерията на продукта са включени висококачествени изображения, като за някои от популярните стоки са налични и видео ревюта, обясняващи предимствата и възможностите на продуктите. Възможността за сравнение с други продукти от същия клас помага на клиентите да изберат най-подходящото за тях решение.

Уникални Марки и Внос

Магазини ЗОРА се гордеят със своето ексклузивно представителство за България на марки като CROWN, FINLUX, TV HITACHI, AYCO и X-TREMER. Това гарантира, че клиентите могат да се насладят на най-новите и иновативни продукти в света на бялата и черната техника.

За Всеки Въпрос, Един Телефонен Разговор

С предоставянето на национален телефон *3030, Магазини ЗОРА са готови да помогнат на клиентите при въпроси, проблеми или консултации по избора на продукти. Със законово право за връщане на стоки в срок от 14 дни, компанията демонстрира ангажимента си към удовлетвореността на клиентите.

С тридесет години история и традиции, Зора не просто предлагат продукти – те предоставят цялостно и надеждно преживяване на клиентите си. С комбинация от технологична иновация, качество и обслужване, Зора продължава да бъде предпочитан избор за тези, които търсят най-доброто от бялата и черната техника.