Матраци НАНИ с нова атрактивна визия

  • Матраци НАНИ с подобрена визия

 

Матраци НАНИ са добре познати сред потребителите не само на родния пазар, но и на международно ниво. Освен в производството на качествени матраци, ПАРАЛЕЛ ЕАД е познат и като предпочитан производител на дивани, хотелски основи и спални на достъпни цени. През 2019 година матраци НАНИ обновиха своя продуктов каталог и промениха изцяло визията на своите продукти. Това се забелязва не само по отношение на визията на матраците, но и по отношение на качеството на материалите. В колекция 2019 матраци НАНИ залагат на луксозна, подобрена визия на продуктите. Сред моделите с нови визии са добре познатите двулицеви матраци Bahama Memory Duo (Бахама Мемори), Lago Memory (Лаго), Sirena Fresh Memory, Sirena Memory, Sirena Ultraflex, Modena, Tirena, Aruba Memory Pocket, Aruba Pocket, Biskaia и еднолицевите Kaspia Memory Pocket, Kaspia Pocket, Kaspia Polyflex, Ponto, Kaspia Normal. Подобрената визия включва не само по-атрактивен външен вид, но и перфектно подбрани цветове. Дамаските са с най-висококачествен текстил, който е със защита срещу акари, бактерии и алергии. Луксозната дамаска на любимия матрак Bahama Memory Duo Lux е вече с луксозен текстил от фина прежда. Новото при този модел е и подобреното ядро и функционалност, защото вече имате възможност да използвате матрака по 4 различни начина с цел постигането на индивидуален комфорт чрез пренареждане на отделните 2 пласта. Матрак Lago Memory също е с луксозни материали в дамаската, която е от самопочистващ се текстил MARGANE. Бестселърите Сирена Мемори и Сирена Ултрафлекс са с подобрен калъф, коийто включва освен познатите сребърни нишки и добавени капсули Алое Вера за невероятен СПА ефект у дома. При матрак Модена подобрението в усещането на дамаската се дължи на подобрената дамаска, която вече включва и CASHMERE текстил в прошивката за допълнителна здравина и галещо сетивата усещане. Калъфите на пружинните матраци Аруба Мемори и Аруба Мемори вече са с ADAPTIVE текстил с оптимизиран термоефект, който играе ролята на естествен термостат, адаптиращ се към топлината, влажността и нуждите на организма през всеки сезон.

 

  • Нови модели матраци и топ матраци НАНИ

 

В колекция 2019 на българския производител присъстват и напълно непознати и нови модели матраци и топ матраци. Към колекцията с матраци се присъединява и матрак Egea, който е двулицев непружинен модел. Иновативното при този продукт е, че за разлика от останалите модели на бранда, той пристига в компактна опаковка под формата на руло. Моделът впечатлява с гаранция от 10 години и ортопедично ядро. Високият експлоатационен срок, антибактериалната обработка и перфектната твърдост, превръщат моделът подходящ за обзавеждането на всеки дом. През 2019 година матраци НАНИ представят и няколко нови модела топ матраци – Aloe Memory и Memory Night, които също са на руло и се отличават с иновативна дамаска с Алое Вера.

 

  • Матраци НАНИ с удължена гаранция

 

За да затвърдят качеството на продуктите, които предлагат, матраци НАНИ вече предлагат и удължена гаранция на голяма част от матраците. Експертите гарантират сбъднат сън вече до 20 години – гаранция, която е показател за дълготрайност, бавна и трудна деформация на материалите и дълъг експлоатационен срок. Сега е моментът да се сдобиете с нов матрак на изключителна цена, който обаче ще ви служи дълго време. Доверете се на матраци НАНИ и на техния професионализъм, който е съсредоточен в създаването на иновативни продукти за позитивно настроение, пълноценен сън и психическо и физическо здраве.