Най-модерните стилове при мебелите през 2016

Очевидно е, че съществуват интериорни стилове извън видовете, описани по-долу, но нека  да се съсредоточим върху основните школи, които в момента са на мода.

1. Mid-Century Modern. За вашите нужди, събирането на Mid-Century Modern мебели се предлага под формата на подбрани парчета, съвпадащи с това естетическо течение от немалко брандове на световния пазар. Повечето от продуктите са с дизайн на модерни образци от средата на миналия век.

2. Индустриален стил. Разгледайте колекции Industrial мебели в Интернет. За да пазарувате за вашите крайградски вили селски холни маси, Chesterfield мека мебел, както и други промишлени модерни парчета, се обърнете към онлайн магазините за дизайнерски мебели или следете онлайн търговете за уникати.

3. Морски стил. Материалът е устойчив, с внушителен и романтичен морски декор, включващ недовършено дърво в своите маси или столове, съчетано с шикозна тапицерия за холна гарнитура и мека мебел.

4. Скандинавски стил. Характерни за скандинавските мебели са участието на нежни контури, игриви цветове и акценти, баланс на инженерните и органични материали. Скандинавските мебели са прости, съвременни и функционални.

5. Бохемски стил. Когато обзавеждате в този стил,  е добре да се търсят парчета, които притежават етнически или номадски вибрации. Марокански, Югозападен или племенни-вдъхновени дизайни в момента набират популярност. Използват се наслоявания върху текстил с помощта на възглавници, килими, гоблени и др. за по-топла атмосфера. При цветовата палитра червеното и лилавото се използват най-често.

6.Фермерска къща. Farmhouse мебели се характеризират със състарено дърво и цветове. Според правилата на това течение акцентите е добре да бъдат в цветове, нещо подобно на тюркоазено или светло жълто, но може да се въведат някои по-ярки цветове за някои поп-арт декори.

7. Шаби Шик. Опърпан Шик декорът подчертава винтидж елементи, за да пресъздаде остарелия и захабен вид на антиките. Мебелите се характеризират с възрастен външен вид, с композиция от състарено дърво, покрито с шлифована млечна боя, която да подчертае признаците на износване.

8. Urban Modern. По-големите мебели (дивани, легла и т.н.), има тенденция да бъдат равномерно лъскави и с нисък профил. Чувствайте се свободни да се върнете в къщи и да се наслаждавате на Градски Модерен мебелен дизайн.

Източник: spalno-belyo.com