5 причини да поръчате ремонт на апартамент от „Ем Строй Ремонти”

DCIM100GOPROGOPR0807.JPG

Не съм толкова богат 

да купуват евтини неща

Барон Ротшилд

 

Обръщайки се към нас за ремонт, вие сте напълно освободени от главоболието. Ние се грижим за абсолютно всички моменти: от закупуването на материал до общото почистване преди домакинството. А вие ще трябва само да транспортирате нещата и да се насладите на апартамента, където всеки сантиметър ви е любим.

 

 1. Услуга:

Когато поръчате основен ремонт на апартамент в София от нашето студио, вие сте напълно освободени от решаване на всякакви проблеми по време на целия ремонт. Вие – предавате ремонта в нашите ръце, без да се притеснявате за нито един проблем, ние – ви даваме готови решения.

 • Поемаме решението на всички проблеми с жилищния комплекс (договаряме се за включване / изключване на щрангове), (организираме и контролираме запечатването и прехвърлянето на измервателни уреди), с газови услуги (ако е необходимо), със съседи (съгласни сме относно оптималното време за „тихо време“, съгласуваме достъп до апартамент за подмяна на щрангове и др.);
 • Ще ви консултираме и ще помогнем при избора на изпълнители;
 • Ние ще контролираме процеса на изпълнение и качеството на работата на изпълнителите, като по този начин ще Ви застраховаме.

Ние ви освобождаваме от главоболие и премахваме загубата на вашето време.

Това е, за което плащат нашите клиенти.

 1. Подход към работата


Да се ​​каже, че ние винаги се стремим към най-доброто
. Ние ви гарантираме високо качество на работа. Не казваме, че са идеални. Но в случаите, когато възникнат грешки, ние ги коригираме докрай. И го довеждаме дотам, че  първо всичко се прави по технология, без никакви нарушения. Второ, така че резултатът да ви устройва напълно.
Освен това инвестираме в хората, които работят за нас. Ние ги учим не само на правилното изпълнение на работата и спазването на технологията, но и на:

1) Точност в работата.
2) Културата да бъдеш в съоръжението. 
Нашите работници не нарушават закона за мълчание; не пушат в апартамента и входа; в края на работния ден те трябва да подредят нещата в обекта и т.н.

 

3) Внимателно отношение към материала. Всичко на сайта трябва да е безопасно и здраво. Независимо дали става въпрос за довършителни работи в София или груб материал, или предварително закупено оборудване. Всички материали трябва да бъдат спретнато подредени, така че нищо да не се повреди.

За това плащат нашите клиенти. 

 1. Добре изградена система на работа

Тандем от 2 ключови фигури в ремонт. Доказаната връзка между дизайнера, майстора и ремонтния екип прави етапите на ремонта единен добре координиран процес. Особено когато тези хора са служители на една и съща фирма и работят в един офис .
Как става при нас? Още при първата среща проектантът, заедно с майстора, пътуват до обекта за точни измервания и веднага идентифицират спорните въпроси на място. И така през целия ремонт.

 

Тук се крие едно от основните предимства на съвместната работа на 2 ключови фигури в ремонта. Работейки в една и съща компания, те се консултират своевременно по време на целия процес. Това ви позволява да вземете решения за обекта възможно най-скоро и да избегнете много грешки.

И още няколко важни точки:

 • Бригадирът е постоянно във връзка с вас, няма такова нещо, че някой да изчезне или да не отговаря на повиквания за дълго време;
 • Счетоводният отдел винаги изпраща доклади за проверки навреме;
 • Вие плащате за работата само след като я приемете;
 • Приемането на работа се извършва на 2 етапа, първо работникът проверява самостоятелно качеството на извършената работа, след това бригадирът извършва проверката.

 

Нашите клиенти плащат за това и много повече.

4. Квалифициран персонал

Нашите служители редовно посещават опреснителни курсове.   Това ви позволява да постигнете висок резултат поради добре функционираща и точна работа на всички етапи на ремонта.
Ще получите ремонт от квалифицирани майстори с опит от 3 години под ръководството на опитни майстори. Всички наши служители са висококвалифицирани специалисти (боядисването се извършва от бояджия, електро инсталацията от електротехник, шпакловката от шпакловчик).

 1. Гаранция:

След сключването на договора вие на първо място получавате гаранция, че ние ще започнем работа и ще я завършим. Ние изграждаме дългосрочни отношения, които не прекратяват дори и след приключване на ремонта. Отново се обръщат към нас, препоръчват на свои приятели и познати. При нас няма точка без връщане.

 

Плюс: Получавате до 5 години гаранция след приключване на ремонта.

Ние се придържаме към принципа – да доведем всеки случай докрай . Ако сме се заели, значи гарантираме, че ще го завършим. Избирайки нас, можете да сте сигурни в крайния резултат.

 

„Ем Строй Ремонти” не е просто студио за дизайн и ремонт. „Ем Строй Ремонти” е  марка.