8 съвета за качествено почистване от Пране на килими София

Килимите – те придават такава свежест и топлина у дома, но само при правилна поддръжка. Много е важно да перете навреме Вашите килими навреме не само от естетична, а и от хигиенична гледна точка. В тях се събират хиляди частички прах, бактерии и микроби. Ние от Пране на килими София предоставяме коректно отношение, ниски цени и безупречно почистване. В тази статия предлагаме 8 важни съвета за поддръжката на Вашите килими.

  1. Много е важно да се използват качествени препарати, които да са щадящи и да не оставят миризма в тъканите. Пране на килими София използва висококачествени швейцарски препарати, които са биоразградими.
  2. Хората, които отговарят за почистването трябва да са професионалисти с опит в занаята. Екипът на Kilimcheto.com работи в сферата повече от 10 г.
  3. Никога не търкайте петната, защото така най-вероятно само ще разнесете мръсотията. Доверете се на професионална фирма за пране на килими.
  4. Машините, с които се пере трябва да са висок клас и подходящи за съответния вид килим.
  5. Как да премахнем вдлъбнатина от мебел от Вашият килим – просто поставете кубче лед на мястото.
  6. Внимателното изпиране е много важно. Не всички килими са подходящи за струя под високо налягане. Понякога се налага ръчно изпиране. Екипът на пране на килими София с дългогодишният си опит, предлага перфектно и прецизно почистване във всяка ситуация.
  7. Има 4 основни типа влакна, от които се изработват килимите. Вълна, полиестер, найлон и олифин. Нашата компания за пране на килими винаги избира най-подходящото изпиране за всеки клиент.
  8. Не забравяйте да изпирате Вашите килими навреме. Имайте предвид, че ако имате алергии или домашни любимци е задължително да ги перете по-често.

 

Винаги  може да заявите пране на килими в София с безплатен транспорт на тел. 0877775120