Michael Kors с изтънчена колекция часовници

Две основни специфики биват засегнати в разглеждането на всеки един часовник – външен вид и функционалност. Спокойно може да заявим, че брандът Michael Kors залага и на двете, за да удовлетвори и най-капризните потребители. Качество, невероятна естетика и висока издръжливост са само част от положителните черти на марката. И мъжката колекция, и женската, отговарят на най-претенциозните критерии, благодарение на бляскавата си визия, излъчваща класа и престиж.

Да хвърлим поглед към случващото се в дамския раздел. Женските часовници от Timebox.bg ни удостояват с най-актуалните предложения на Michael Kors, от които ясно си личи налагането на пазара. Марката опитва по всевъзможни начини да достигне до по-широк спектър от клиенти и навярно успява да се справи с този проблем. Разчитайки на разнообразен асортимент от часовници, достига до повече потребители и получава положителен клиентски отзвук. Часовниците не се различават единствено по материала на верижката. Съществуват различия в цвета на корпуса, циферблата и вида на цифрите, водоустойчивостта и други характерни признаци. Всичко това предсказва успеха на мъжките часовници Michael Kors, чиято цена е напълно достъпна за родните клиенти.

Какво се случва сред дамските колекции?! Невъобразимо богатство от продукти, кой от кой по-стилен и бляскав. Минималистичен дизайн, съчетан с кристална и изтънчена визия, допринасят за развитието на марката. Както добре знаем, дамите обръщат съществено значение на външността. Именно това продиктува идеите на бранда за по-масирано присъствие на елегантни аксесоари, с които да се привлече интереса на крайните клиенти. Е, функционалността не остава на заден план. Ще срещнете дори женски часовници с 10 ATM водоустойчивост, с датник и хронограф. Коя друга марка акцентира толкова явно на двете водещи направления – механизъм и дизайн?

Думата “еднотипност” не присъства в логото на Michael Kors. Огромна пъстрота от аксесоари, с които ще засенчите околните. В раздела с дамски часовници откриваме четири вида спрямо материала на каишката – естествена кожа, метал, керамика и силикон. Последните са най-здрави и се препоръчват за по-топлите месеци от годината. Но това не е всичко… среща се многообразие от цветове, придаващи още по-свеж вид на аксесоарите. Определено светлите багри са любими на бранда, като се акцентира на сребристото, розовото злато и бежовото. При мъжките колекции се наблюдава коренна противоположност – тъмна и по-натрапчива визия.

Впечатляващо е развитието на модната линия, не само при часовниците. Michael Kors и неговите проектанти работят в различни сфери на модата, налагайки грациозна и естетическа визия на приемлива цена.

А вие разгледахте ли актуалните колекции на марката? Ако все още не сте, разровете се из обширния каталог на Timebox и изберете часовник по вашите критерии.