Гражданите купуват PVC дограма най-вече заради ефикасната топлоизолация, която осигурява за домове и офис места. Освен това обаче днешните профили са екологосъобразни и предлагат устойчивост срещу въздействието на химикали, пожар и различни атмосферни условия.

Счита се, че повечето ПВЦ дограми подлежат на рециклиране, което се извършва според конкретните им особености. Към днешна дата се смята, че технологията на производство е достигнала високо равнище позволяващо изработка и употреба на напълно рециклирана дограма.

Пишем всичко това, тъй като знаем, че повечето потребители на PVC дограма хранят съмнение относно високата токсичност на материалите, от които е произведена. Големите фирми обаче дават ясни знаци, че изготвят екологично чисти продукти, които не представляват никаква заплаха за околната среда.

Съвременните дограми минават през специални тестове и чак тогава получават сертификат за качество. Това се отнася за всички продукти на Master Plastik ООД, които може да видите в уебсайта на фирмата, която предлага още алуминиеви системи, интериорни врати, стъклени витрини и други.

Инвестицията във висококачествена PVC дограма е правилно решение за всяко домакинство или уважаваща името си фирма. С просто око можем да забележим, че при запалване на къс дограма създадения пламък не се поддържа и съответно няма отлагане на вредни емисии. По-старите и евтини профили обаче не могат да се похвалят с такива резултати.

Съветваме всеки потребител да направи консултация преди остъкляване на прозорците и да погледне офертите на KMG или Aluplast. Предложенията ни основават на личен опит със споменатите ПВЦ профили и внимателен анализ на тестовете за екологично въздействие на материала.

Финални думи

Екипът на Мастер Пластик се грижи за околната среда и планетата предлагайки само изпитани и чисти продукти на пазара. Всички тях ще видите на страниците ни в интернет, а при интерес ще очакваме и вашите поръчки. Гарантираме бърза доставка и монтаж за територията на България, така че можете да разчитате на нас.