Дизайн на баня: Модни цветове 2021

Тенденциите в декорацията на модерната баня позволяват абсолютна свобода по отношение на избора на цветове. Все пак можем да отбележим някои нюанси, които сякаш се открояват от останалите и водят в класацията за най-предпочитани цветови схеми в декора на съвременната баня. Да видим кои са те и как могат да ни помогнат в създаването на мечтания интериор.

 

Черният цвят в банята

Той ще е особено актуален и през 2021 година. Дизайнът на банята, декорирана в черно се отличава с голям изтънченост и способност да създаде невероятна атмосфера. И докато досега на черният цвят се гледаше просто като на една добра възможност за допълване на цветовата схема в помещението, през следващата година черният цвят ще се използва по-често като самостоятелен и основен тон. На черен фон белият санитарен фаянс изпъква още по-ярко и това е особено търсен и желан ефект. Можете да го засилите още повече, ако комбинирате и със светли мебели.

 

 

Ягода

Богатите ягодови нюанси ще са хит в интериорния дизайн през 2021 година. Особено тези, които донякъде се доближават до тъмно лилаво. Подходящи са за всеки стил и лесно ще намерят място в дизайна на всяка съвременна баня, така че, струва си да им обърнете внимание.

 

Зелено

Зеленият цвят никога не е излизал от мода, няма да го направи и сега. Нещо повече  – зелената баня ще бъде на особена почит през 2021 година. Богатите нюанси и успокояващият ефект, който този цвят има върху психиката го превръщат в ценен съюзник в изграждането на красив и елегантен интериор в съвременната баня. Най-актуални от всички ще са изумрудените нюанси, изключително подходящи за просторните помещения.

 

Златни оттенъци

Златните нюанси са също много модерни. Те могат да допълнят перфектно всеки луксозен интериор и да внесат необходимата доза аристократичност. Използвайте ги смело и не се притеснявайте да ги съчетавате по необичаен и изненадващ начин с всеки един друг цвят от палитрата.

 

Източник: banya-bg.com