Интериорният дизайн и дамската мода

дамска мода и дизайн

дамска мода и дизайн

Играйте с аксесоари

Имайте предвид, че вашият дом или офис и вашият гардероб имат много общо, а оръжието включва и аксесоари. Когато създавате външен вид независимо дали става дума за дамска мода или за интериорен дизайн, опитайте се да го разиграете, като добавите аксесоари, за да подчертаете различни аспекти на вашия гардероб и стил в дамските дрехи. Ако имате обикновено изглеждаща малка черна рокля, можете да я подсилите, като носите елегантна брошка или я съчетаете с изящно колие или висяща обеца. Ако става дума за интериорният дизайн е същото – ако имате черен стилен мебел,  можете да го декорирате с някакво бижу като статуетка или вазичка например. Добавянето на различни елементи към вашия външен вид може лесно да надгради вашия стил и дамските ви дрехи.

Оформяне по сезон

Друго основно нещо, което трябва да овладеете, когато става въпрос за дамска мода и за интериорен дизайн, е да усъвършенствате стила си по сезон. Винаги трябва да вземете предвид комфорта си, докато носите дамските си дрехи, но и удома и офиса също трябва да акцентирате според сезона. Няма да има смисъл да носите копринено горнище върху панталони без палто през зимата, само защото искате да подчертаете горнището си. Обратно, няма да изглежда добре да носите кожено яке през лятото, само защото усещате атмосферата. Трябва да се уверите, че се чувствате комфортно с дизайна и дамската мода, който сте избрали.

Носете стилни дрехи и обувки

Когато разглеждате гардероба си, проверете дали имате стабилен чифт обувки. Трябва да е нещо, което можете да носите с почти всичко. Това важи и за интериорния дизайн – трябва да имате аксесоари и декорации, на които винаги може да разчитате. Това могат да бъдат маратонки, които можете да носите с рокля или дънки. Това могат да бъдат всякакви части на дамската мода като вашите кукленски обувки или ботуши, с които можете да играете, когато имате нужда.

Аксесоарите при дамските дрехи са вигани сигурно оръжие, защото имате възможност за много комбинации с различни дамски рокли, панталони, дънки, клинове, поли, блузи или връхни дрехи. Същото е и с аксесоарите във вашия офис или апартамент – винаги можете да разчитате на изящна ваза, купа за плодове или разкошна каничка.