Искате да освежите и обновите Вашия дом или офис? Тапетите са един прекрасен начин за това. Поставянето им покрива всякакви несъвършенства по стените, придава мечтания завършен вид, създава модерен и красив вид на всяка обстановка.

Вариациите на тапети, които можете да закупите са много. Избирайки да инвестирате в този тип покупка, Вие можете да творите и да вложите куп креативни идеи.

Прехвърлете Вашите радостни емоции върху стените с цветните дизайнерски тапети.

Как да изберете подходящите тапети?

  • При избора на тапети трябва да се съобразите с изложението и осветлението в дадената стая. За да бъде правилно освежено Вашето помещение и ефекта да надмине очакванията Ви, трябва да помислите за всички дребни детайли.

Мебелите в стаята, са едни от важните елементи. Помислете дали желаете да имате отделна стена акцент. Ако е така, тя трябва да е в близък и подходящ цвят.

Има няколко модерни типа тапети

  • Винилови италиански тапети на хартиена основа – това са трайни, твърди тапети с дълга издръжливост. Могат да се използват навсякъде, защото се почистват лесно и издържат на драскотини.
  • Винилови тапети върху плат основа – това е за клиенти, които желаят да силно устойчиво покритие.
  • Хартиени тапети – тези тапети се произвеждат обикновено без покритие и нямат никакъв защитен слой.
  • Природни тапети – това са тапети с вградени естествени материали, листа, плодове, корк, водорасли, памук и други. Те се изсушават и оцветяват със специални бои, след което със стари техники се вграждат в хартията.

Изискват специален метод за почистване.

  • Фолирани тапети – това е лист алуминиево фолио, върху хартия или плат.
  • Фототапети – подходящи за всякакви помещения, монтират се и демонтират лесно.

Направете подарък за дома си или за Ваши близки!

В Пловдив Артра, сме Ви подготвили, селекция от качествени дизайнерски тепети, с които с удоволствие да превърнете Вашето помещение в най-прекрасното място в което желаете да прекарате деня си.