Кажете СТОП на хлебарките в дома и офиса

В почти всички апартаменти от т.нар. старо строителство се срещат хлебарки, които са се натанили там заради създадените им удобства, като подслон, храна и топлина идваща от радиаторите. Пълзящите гадини могат да се срещнат и в нови жилища, защото лесно се пренасят с багажи или от ваши гости, които вече имат проблем с този вид насекоми.

Освен нелицеприятни хлебарките могат да бъдат и опасни за здравословното ви състояние. Обикновено те обитават тръбите, мръсните канали и мазетата, а това може да доведе до алергии и инфекции. Черните и кафяви вредители водят до паника мнозина домакинства, собственици на офиси, заведения и търговски обекти, тъй като все не намираме начин да ги изгоним трайно от имотите си.

Проблемът с хлебарки, дървеници, мравки или други вредители се решава най-лесно посредством пръскане с препарат, който да убие нашествениците. Лошата новина е, че масовите отрови поразяват самите насекоми, но рядко техните яйца. Ако не сте използвали инсектициди до този момент, е желателно да поверите тази работа на професионалистите.

Фирмите, които предлагат борба с хлебарки познават живота на неканените гостенки във вашите помещения и знаят къдеса леговищата им. Употребяват се различни методи целящи постигане на пълна дезинсекция, която да доведе дългоочакваното спокойствие за вас и околните. Веднъж позвъняли на фирми като Превента ДДДД ЕООД вие ще получите пълно удовлетворение.

Горе споменатата ДДД фирма дава шест месеца гаранция след като третира помещенията ви поне два пъти през годината. Така получавате една своеобразна застраховка, че вредителите няма да се завърнат и да ви тормозят отново. За още по-добри резултати се препоръчва напръскване на цялата сграда и вход на кооперация.

Не търпете дълго наличието на хлебарки във вашите имоти, а потърсете специализирана помощ, за да превъзмогнете страха и отвръщението, което тези буболечки носят след себе си. Спасение от  насекомите съществува и то стои пред очите ви, надявам се да съм бил полезен.