Окачени тавани за красива баня

Окачените тавани за баня се изработват от специален гипсокартон, който ви предоставя 100% защита срещу влага. И понеже знаем, че банята е най-влажното помещение в дома предразположено към плесен и бактерии, ние трябва да противодействаме ефективно замисляйки се както за стените, подовата настилка и мебелите, така и за тавана.

Големите търговски вериги за обзавеждане предлагат уникални модели окачени тавани за баня от гипсокартон, като последните влагоустойчивост и хидроизолация. Цената е достъпна за клиентите, както и сами ще се уверите ако прегледате офертите на съществуващите фирми.

Освен, че окаченият таван ще пребори влагата той краси банята и прави по –приветлива за вас и околните. Помещението ще оживее, а на всичкото отгоре имате шанс да развихрите фантазията си относно поставяне на осветление.

Представяме ви 4 вида окачени тавани за баня, които може да закупите още сега:

1.     Окачен таван от гипсокартон – изградени от специален устойчив на влага гипсокартон, който ще ви осигури перфектна защита за банята или тоалетната ви.

 

2.      Растерен таван – растерните тавани с пластмасово покритие и съдържание на вата гарантиран над деветдесет процента защита срещу влага и мухъл, те са приятно решение за вас срещу поносима сума пари.

 

3.      Лентовиден таван от PVC – той не съдържа гипс и е чудесен за банята като помещение. Съвременните семейства вече използват подобен тип окачени тавани с голям успех.

 

4.      Лентовиден таван от метал – безспорно най-скъпия окачен таван, който може да срещнете на пазара. Издръжлив, устойчив и красив той със сигурност ще задоволи вашите нужди.

Заключение

Няма спор, че използването на окачени тавани за баня или друга част от дома или офиса са един идеален начин да демонстрирате вкус при обзавеждането. Стилните форми, цветове и не на последно място ефективност са достатъчни причини, за посещението на нашия уебсайт в мрежата. Разчитайте на професионална консултация от нас и бъдете успешни във всичко, с което се захванете – Опънати тавани Бонита!