Ремонт на апартамент Бизнес класа

Интересувате се от ремонт на апартаменти бизнес класа, но незнаете към кого да се обърнете? Всъщност е по-добре да отделите повече време за избора на фирма за ремонт в София, отколкото да съжалявате по-късно, че не сте проучили въпроса предварително. Така че, нека да поговорим за това как да изберем компания за дизайн и ремонт и какви проблеми може да срещнете.

 

Ремонт на апартаменти бизнес класа в София

 

Повече от 15 години „Ем Строй Ремонти” извършва елитни ремонти на апартаменти и къщи в София по индивидуални дизайнерски проекти. За това време се превърнахме в един от лидерите в нишата. След като се обърнаха веднъж към нас, клиентите повярваха за ремонтите на недвижими имоти в София само на специалистите от нашата компания.

Това не е случайно, защото дори скъпите ремонти на апартаменти не гарантират качество. Намирането на идеалния баланс, когато харесвате както резултата от работата, така и процеса на взаимодействие, е почти невъзможно. Въпреки че все още е възможно и сега ще знаете към кого да се обърнете. Но първо все пак ви препоръчваме да прочетете статията, която подготвихме специално за вас.

 

Ремонт на апартамент в жилищен комплекс от бизнес класа

 

Бизнес класа включва нови сгради с автономна инфраструктура, материалът за изграждането на които в по-голямата си част е монолит и тухла. Разположението им е на удобни места, а площта на апартаментите започва от минимум 40 м2. Също така си струва да се отбележи, че разпределенията предполагат добре обмислени функционални зони, таваните в стаите са доста високи, има паркинг и много приятни бонуси за собствениците на имоти.

 

Всяка къща е уникална по свой собствен начин, но ако поканите дизайнер на „Ем Строй Ремонти”, вие ще пренесете нещата не в типичен апартамент, а в един мечтан апартамент, създаден специално за вас.

 

Каква е разликата между индивидуален проект и типичен?

 

Дори най-скъпите апартаменти в елитен жилищен комплекс са проектирани не за конкретен собственик, а по такъв начин, че да задоволят максимално мнозинството. Но в крайна сметка всеки човек е индивидуален, със свои навици, хобита и ежедневие. Това не означава ли, че в същото време различните семейства имат различен начин на живот? Това означава, както гамата от електрически уреди, така и необходимостта от функционални зони.

 

Какво имаме предвид? Например обичате да четете вечер. Това изисква ергономични мебели, които ще бъдат разположени в част от апартамента с добро осветление. Ако в същото време в апартамента има любители на силна музика, тогава ще ви е необходима и отлична звукоизолация.

 

Но в крайна сметка електрическото окабеляване, контактите и звукоизолацията на стените се извършват на етапа на груб ремонт. Тоест, оказва се, че когато купувате завършен апартамент, ще поставите самия стол за четене не където искате, а където можете. Има алтернативен вариант – поръчайте ремонт от „Ем Строй Ремонти”.

 

Как протича нашето взаимодействие с вас в началния етап

 

Дизайнерите на „Ем Строй Ремонти”, между другото, са служители на пълен работен ден, като всички наши специалисти, имат богат опит и висока квалификация. Първо, за да се разработи идеален проект за интериорен дизайн за вас, се провежда писмено проучване. Тоест съставя се подробен въпросник. В него клиентът, отговаряйки на въпроси, говори за своите предпочитания и категорично „Не“. След това, на мащабируемо оформление, дизайнерът и клиентът „преместват“ преградите, променяйки оформлението на апартамента.

 

Това е много важно, тъй като само изграждането на нови стени и премахването на излишните прегради спомага за моделирането на пространството според вашите специфични изисквания.  Разбира се, ние работим на базата на сключен Договор. И да, много важен момент е, че „Ем Строй Ремонти” ви предлага да извършите ремонт до ключ според дизайнерския проект. Тоест ние поемаме върху себе си целия комплекс от работи и отговорност за навременното и качествено изпълнение.

 

Как се извършват ремонти в апартамент от бизнес класа

 

  • Ремонтът според дизайнерския проект е единственият правилен начин. Не разглеждаме козметична интервенция. И все пак, със смяна на тапети и подови настилки, е невъзможно да постигнете идеалното подреждане на апартамента за вас.
  • Стъпка по стъпка и самоуверените компании за ремонт на апартаменти в София няма да вземат аванс от вас. Просто няма нужда да се прави това, ако специалистите са служители на пълен работен ден. Така че бъдете внимателни, когато ви призовават да платите предварително за работа. Заплащането на услугите за ремонт на апартаменти, в съответствие с условията на Договора „Ем Строй Ремонти”, клиентът извършва след завършване и приемане на всеки етап.
  • Задължителен атрибут на взаимноизгодното сътрудничество е наличието на подробна оценка. Съставя се от изпълнителите за всяка стая и вид работа. Така още преди началото на ремонта ще знаете колко струва ремонтът на всекидневна отделно или спалня. Освен това, като се има предвид фактът, че видовете работа са посочени в оценката, ще ви бъде ясно, да речем, разходите за ремонт на пода в хола отделно.
  • Невъзможно е да се наеме нискоквалифициран персонал за груб ремонт. Говорим основно за луди бригади по обяви. В противен случай техните несъвършенства и брак ще трябва да бъдат елиминирани преди завършване. Разбира се, в този случай ще платите два пъти.

 

От къде да поръчате висококачествен ремонт на апартамент

 

Не всеки мисли, че и най-изисканите материали могат да бъдат развалени, ако не знаете как да боравите с тях. Тоест по-евтините изпълнители в резултат на това нерационално използват скъпи довършителни материали и вие ще се „възхищавате“ на резултатите от тяхната работа след приключване на работата. По правило не само качеството страда от скръбта на майсторите. Все пропускат срокове. Още повече, че Договорът, ако изобщо го има, едва ли отразява интересите и на двете страни.

 

В резултат на това плащате малко по-малко, отколкото струва тази работа, но изобщо не получавате резултата, който сте очаквали. Посрещат ви извити стени и ъгли, груби и неравномерно намазани шевове на плочките в банята, а вградените мебели изобщо не се вписват в ниши. Причината за това е липсата на опит, лошо направените размери на помещенията, спестяванията от всичко и по принцип пренебрежението към работата им. Защо ви е нужно всичко това, включително искове към изпълнителя и опити за връщане на платените средства?! Не е ли по-добре веднага да се свържете с „Ем Строй Ремонти” и да направите наистина качествен ремонт на апартамента .

 

Предоставяме гаранция за период от 5 години (за всички видове работи), плащаме неустойки за неспазване на сроковете и работим на цената на ремонта, фиксирана в договора. Не рискувате абсолютно нищо, нито като пари, нито като качество. А за целевите разходи за материали нашият счетоводен отдел ще ви изпраща седмични отчети. Има още много причини да изберете нашата организация. Но ще се радваме да ви разкажем лично за тях. Каним ви в офиса на „Ем Строй Ремонти” , разположен в центъра на София. Можете също така да се свържете с нас по телефона и да зададете вашите въпроси. Обадете се на тел. 0896221099