Ремонт на апартамент в нова сграда до ключ

Мнозина, когато планират да извършат ремонт след придобиване на недвижим имот в нова къща, грубо си представят какво биха искали да получат. Е, или поне има разбирателство относно сумата за ремонт и основните точки. Но проблемът за много клиенти е, че много фирми за дизайн и ремонт предлагат ремонт на апартаменти в нова сграда до ключ. Но не всеки може да изпълни работата качествено, спазвайки задълженията по Договора.

 

Как тогава да не попаднете в ръцете на безскрупулен изпълнител? Как да получите желания резултат? За това и много други неща, които определено ще ви бъдат полезни, студиото за дизайн и ремонт в Ем Строй Ремонти ще разкаже днес , на страниците на сайта, на който се намирате в момента.

 

Какво е важно да знаете, когато искате да поръчате качествен ремонт на апартамент в нова сграда

Четенето за реда, в който се извършват ремонтите, е почти безполезно, освен ако, разбира се, не планирате да ги направите сами. Много по-полезно е да научите за знаците, по които можете да определите, че имате надеждна компания пред вас. Може би с това ще започнем.

 

Защо ремонтите на апартаменти до ключ в Ем Строй Ремонти са много търсени, какви са нашите отличителни характеристики, за които трябва да знаете

Кой прави ремонт в нова сграда

Въпреки че в този случай не е толкова важно в новия жилищен комплекс на София, предполага се ремонт или в стария фонд, важно е с чии сили ще бъде извършен. Нека обясним какво имаме предвид. Когато се свържете с фирма, за строителни услуги, това не означава, че тя има работници в своя персонал. Много набират екипи за проекти.

 

Тоест те просто искат да препродадат услугата и да получат надценка (разлика) в цената. Но честно ли е това за вас? Вероятно не, защото поемате риск. Не само не е ясно каква квалификация имат тези специалисти, но и няма сигурност, че ще свършат работата. Втората точка, между другото, е още по-уместна, ако бъдете помолени да платите аванс.

 

В Ем Строй Ремонти всички видове работа се извършват самостоятелно. А именно ремонтите се извършват от висококвалифицирани майстори . Тоест мазилка – шпакловчик, ВиК работа – водопроводчик, а опитен майстор следи всичко това. Между другото, той е на разположение за вас 24/7.

 

Как се формира цената на ремонта, необходимо ли е авансово плащане

Ние дори не разглеждаме работа без сключване на договор, защото това всъщност е лотария. Или ще, или няма, а дори и да съвпаднат, очакванията ви ще съвпаднат ли с реалността. Така че незабавно ще пропуснем подобни методи на сътрудничество. Но също така е възможно да се работи по Договора по различни начини.

 

Например в Ем Строй Ремонти сроковете и разходите са ясно фиксирани. Освен това цената е посочена с повече от една сума. Неразделна част от договора е разчет за изпълнението на работата . Тя се формира от помещения и видове работа, комбинирани на етапи. Тоест виждате цени както по вид работа, така и по отделни функционални области, например ремонт на хол и ремонт на спалня. Цената за ремонт е фиксирана и не се променя. А за неспазване на сроковете ще ви платим неустойка съгласно условията на Договора. Но ние говорихме за сътрудничество с Ем Строй Ремонти, но какво се случва в други компании?

 

Ако компанията откаже да фиксира цената, тогава помислете дали трябва да се включите в това приключение. Не можете да кажете друго. В крайна сметка, през целия период на изпълнение на работата, можете да бъдете осигурени за подписване на все повече и повече допълнителни споразумения с увеличение на цената. Тук, както се твърди, не са предвидили допълнителни обеми работа, там нещо се е променило. Ако поискат авансово плащане за работа, тогава също трябва да внимавате. Най-вероятно парите ще бъдат простени от работниците, чиято компетентност, съответно, никой не гарантира.

 

Какво не трябва да прави довършителна организация в София

 

  • Получавайте заплащане за работа. В крайна сметка, ако тя предоставя услуги сама, тогава защо трябва да го прави?! И ако една компания наема луди екипи за ремонт на апартаменти, тогава защо имате нужда от такова сътрудничество и рискове?!
  • Харченето на пари е извън контрол. Що се отнася до нашата компания, счетоводителят на Ем Строй Ремонти Ви изпраща седмични отчети за целевото изразходване на средствата.
  • Използват снимки на ремонти от интернет, като ги представяте като резултати от собствената си работа. Портфолиото на Ем Строй Ремонти се състои изключително от наши завършени проекти.
  • Започване на ремонт без дизайнерски проект и освен това без техническо задание. Тоест, преди да започнете, ви каним да попълните въпросник, където отговаряте на въпроси, които са важни за създаването на концепция за ремонт.

 

Ремонт на апартаменти в нова сграда до ключ

Всичко започва със създаването на добре обмислен дизайнерски проект. Без него няма да е възможно да се направи наистина стилен и в същото време функционален ремонт на нова сграда . Етапите на взаимодействие изглеждат така:

  • Разработка на интериорен проект
  • Проект за ремонт в нова сграда
  • Фин ремонт

За да създадете проект за интериорен дизайн, който ще вдъхне живот на най-смелите ви идеи, трябва да имате достатъчно опит, професионализъм и търпение. Важни са и фактори като:

  • Прецизни и навременни измервания, извършваме ги няколко пъти по време на изпълнението на проекта с лазерен скенер.
  • Създаване на концепция за ремонт, която отчита състава на семейството, хобитата, интересите и начина на живот на всеки член.
  • Предпочитания по отношение на цветове, текстури и дизайнерски решения.

В същото време е важно да добавим, че в Ем Строй Ремонти няма шаблонни проекти, всеки дизайн се създава индивидуално за клиента.

 

Какво е включено в грубия ремонт

 

  • Демонтирането работи, например, когато има нужда от премахване на ненужни дялове.
  • Преустройството на апартамента, ако е необходимо, „преместване“ на стените и изграждане на нови.
  • Подготвителна работа, например изливане на основата под прага.
  • Шпакловъчни работи, включително шпакловка на стени с грунд, шпакловка на тавани на фарове и шпакловка на отвори.
  • Електроинсталационни работи. По-специално това включва устройството, грундирането и запечатването на стробоскопа, както и устройството на електрическите табла.
  • ВиК работи, включващи монтаж на радиатори, окабеляване на канализационни тръби, водопровод.
  • Устройството на вентилационната и климатичната система.
  • Изпълнение на звукоизолация (работа с листови материали, по-специално с гипсокартон).
  • Монтаж на подпрозоречни первази, корнизи, лайсни и декоративни елементи от полимери.
  • Устройство за подова замазка.
  • Бояджийски работи, замазка за боядисване.
  • Напълване на пода, хидроизолация на пода.
  • Работа с плочки с фугираща смес.
  • Ремонт на баня, включително монтаж на вана, параван и др.

 

Какво е включено в почистването

 

Преди започване, тоест след мръсна и прашна работа, извършваме междинно почистване. След това продължаваме с ремонта:

  • Грундиране, а след това и боядисване на стени, тавани, лайсни, наклони.
  • Следващият етап от електрическите работи, тоест инсталирането на контакти, ключове, монтаж на тела.
  • Последният етап от водопроводните работи, включително монтаж на водопроводно оборудване в банята, монтаж на душ кабина.
  • Грундиране на пода и полагане на довършителния материал върху пода, независимо дали е паркет или ламинат.
  • Монтаж на первази, тяхното боядисване.

Окончателното почистване преди предаването на апартамента на клиента се извършва с особено внимание. В крайна сметка, извършвайки ремонти до ключ, ние не само гарантираме качество. Получавате напълно готов за живеене апартамент в нова сграда след ремонт, който е 100% съобразен с 3D визуализация.

Колко струва един ремонт до ключ?

Към момента на публикуване на този материал цената на работата с нас започва от 500 лв на 1 m2 площ. Може би, с бегло сравнение с други предложения, ще ви се стори, че това не е толкова малко. Но не забравяйте, че тази сума не се променя и вие не рискувате нищо, като в резултат получавате ремонта на мечтите си.

 

Тогава защо да търсим алтернативи и да се тревожим за резултата? По -добре е да дойдете при нас, за да се запознаете лично и да зададете въпроси, които ви интересуват. Ние работим повече от 10 години, ние сме надежден изпълнител и дори сме готови да организираме обиколка до съществуващия ни обект за вас. Разбира се, ще бъде индивидуално в удобно за вас време. Обадете ни се на тел. 0896221099