Ремонт от нулата в нова сграда

Покупката на апартамент в нова сграда без довършителни работи стана особено популярна. Всъщност в този случай не е необходимо да демонтирате това, за което плащате на разработчика по договора. Тоест, независимо дали е подготовка за довършителни работи или фини довършителни работи, дори и да не ви устройва, трябва да заплатите. И защо, ако можете да си купите апартамент без довършителни работи и да направите ремонт от нулата в нова сграда?!

 

„Ем Строй Ремонти” , фирма за дизайн и ремонт на апартаменти в София, ви кани на страниците на вашия сайт . Ние работим повече от 10 години и през това време сме спечелили доверието на собственици на имоти от София, Софийска област и дори други региони.

На кого да поверите ремонтни дейности в апартамента

Разбира се, не всички компании за ремонт на апартаменти в София могат да свършат качествена работа. Има много фактори, които влияят на това обстоятелство. Струва си да започнете, може би, със специализация. В крайна сметка, ако една компания успее да извърши козметични ремонти за малко пари, тогава няма гаранция, че ще се справи с извършването на елитни ремонти до ключ.

 

Повечето собственици искат да направят ремонт на нова сграда до ключ. Тоест, когато остава само да донесете нещата и да поставите всичко на мястото си. Но няма да прескачаме от тема на тема, първо ще продължим да говорим за причините, поради които не всички фирми за дизайн и ремонт в София ще ви зарадват с резултата от работата си.

 

Как да ремонтирате апартамент от нулата в нова сграда и да не бъдете разочаровани

Нека поговорим за основните критерии, следвайки които е много по-малко вероятно да останете без пари или с некачествен ремонт.

Надеждни фирми за ремонт до ключ

 

Когато избирате изпълнител, трябва да обърнете внимание на компании, които не се страхуват от отговорност и са готови да поемат целия комплекс от работа в свои ръце. Разбира се, важна е не само тяхната готовност и желание, но и техните възможности. Тоест, специалисти във фирмата , надеждно портфолио , добри реални отзиви – всичко това също трябва да се вземе предвид.

 

Ако започнете да разпределяте работата между различни компании, по-късно може да съжалявате за решението си. Например възлагането на проектиране и поддръжка на различни фирми рискува то да бъде изпълнено по преценка на екип от работници или изобщо да не е жизнеспособно.

Без предплащане за работа

 

Помислете сами, ако компанията е уверена в способностите си, тогава защо трябва да вземе авансово плащане от вас? За материали – разбира се, те трябва да бъдат закупени от доставчика своевременно. Но все пак е излишно да се вземат пари за работа. Освен това в по-голямата си част те правят това в два случая: 1 – когато искат да ви измамят, 2 – когато компанията не е уверена в специалистите.

 

Що се отнася до измамата, тук също са възможни варианти. В крайна сметка, особено когато работите без договор, компанията може просто да изчезне с вашите пари. Но може би тя няма да изчезне никъде, а просто няма да се справи със задълженията си. В същото време ще трябва по някакъв начин да върнете аванса или да се примирите с разходите.

 

Е, относно факта, че компанията се съмнява в специалистите – всичко е просто. В Ем Строй Ремонти, например, всички служители са наети и те са тясно специализирани професионалисти в своята област. Повечето от компаниите, предоставящи услуги за ремонт на апартаменти, набират работници за проекта. Тоест в буквалния смисъл на рекламите. Тогава как да са сигурни в качеството на ремонта и спазването на сроковете?!

 

Освен това работниците могат да откажат да работят без авансови плащания, защото не са сигурни, че фирмата ще им плати по-късно. Като цяло този порочен кръг на недоверие може да бъде прекъснат, ако си сътрудничите с фирми, чиито специалисти по ремонта работят.

 

Какво включва ремонтни и строителни работи в нови сгради в София

Пълен списък на произведенията можете да видите в оценката. Честните организации, които нямат какво да крият от клиентите, посочват цената на всеки вид работа в оценката, комбинирайки видовете на етапи и разпределяйки изпълнението по помещения. Това е удобно както за компанията, така и за вас, защото ще бъде по-лесно да заплатите извършената работа.

 

В Ем Строй Ремонти, и това е важно да знаете, не е необходимо да плащате аванс за ремонт. Изчисленията се правят на етапи, тъй като работата е завършена. И това далеч не е 2-3 реда в оценката, а подробен препис на процеса в правилния ред.  Но имайте предвид, че той е различен в зависимост от изготвеното и договорено задание. Въпреки това цената на ремонта на апартамента в „Ем Строй Ремонти” винаги е фиксирана.

Има четири основни етапа при изпълнение на ремонтните дейности:

 

  1. Разработка на интериорен проект
  2. Кърти, чисти, извозва
  3. Чист ремонт на апартамент
  4. Обзавеждане, декор, текстилен дизайн

„Ем Строй ремонти” извършва пълна гама от дейности, започвайки с дизайнерски проект. Никога не използваме шаблони в работата си. За всеки клиент, съобразен с неговите интереси и начин на живот, се изработва детайлно интериорния дизайн.

 

Винаги вземаме предвид състава на семейството, професията, съществуващите хобита, наличието на домашни любимци и други нюанси. Всъщност в този въпрос няма дреболии, всеки детайл е важен.

Защо е важно качествено да се извърши груб ремонт на апартамент от нулата в нова сграда

 

Някои собственици на имоти погрешно вярват, така да се каже несъзнателно, че грубата работа не е важна. Тоест те могат да се доверят на всеки, дори и на нискоквалифицирани работници. Е, какво всъщност има значение какво имате под копринения си тапет ?! Но не, има разлика и то огромна.

 

И това се крие не само в това, което е под финала, но и в това колко добре са извършени грубите ремонти. Включва всички видове работа, които са придружени от шум, прах, мръсотия в процеса. Те могат условно да се групират на етапи:

  • Къртене и саниране. Като част от този етап преградите се разрушават и издигат, преместват, полагат или обратно, добавят се отвори. В никакъв случай не се опитвайте да разбиете стените с помощта на някакъв екип от смелчаци, забранено е да пипате носещите конструкции! И като цяло, специално се разработва проект за саниране за извършване на сериозни интервенции. Така че желанието да спестите от специалисти може да доведе до нежелани последствия за вас.
  • Устройството на инженерните мрежи. Това означава вътрешноапартаментно, с окабеляване в помещенията. За да имате достатъчно контакти и ключове във всяка функционална зона, трябва предварително да поставите проводниците в стените, под окачения таван и да извършите всички свързани с това работи. Това включва и монтаж на вентилационна и климатична система, ВиК работи и др.
  • Изравняване на повърхности на стени, подове и тавани. Само върху идеално равни повърхности може да се извърши качествено полагане на плочки, паркет и други материали. Всички недостатъци в грубата работа ще имат отрицателно въздействие върху качеството на ремонта на апартамента като цяло. Също така ви препоръчваме да се запознаете с нашия материал за това какво означава качествен ремонт на апартамент.

 

Колко струва ремонта в нова сграда от нулата

В „Ем Строй Ремонти” цената на работата започва  от 500 лв на квадратен метър. Можете лесно да видите какво е включено в тази сума, като отидете на страницата Цени . А ако имате въпроси или искате да научите повече, свържете се с нас още сега .

 

Ремонт от нулата в нова сграда откъде да започнете

Започнете, като изберете надеждна компания, която има дългогодишен опит в предоставянето на безупречни ремонти и може да ви го докаже. Съгласете се, че с думи можете да кажете всичко. И за вашата работа можете да раздадете просто красиви снимки от интернет.

 

За съжаление, все още има такъв непрофесионален подход към проблема и измама на клиентите. Смятаме, че трябва да знаете дали квалификацията на специалистите отговаря на вашите изисквания, тоест сегментът от ремонта на нова сграда, който трябва да бъде извършен. Например екипите от икономичния сегмент не знаят и не умеят да боравят със скъпи съвременни материали. Ако не искате да превърнете апартамента си в учебна платформа за техните експерименти, не трябва дори да водите диалог с тях.

 

За да се уверите в нашия професионализъм Ви каним на индивидуална обиколка на действащия ни обект. Така ще разберете колко отговорно подхождаме към проблема и колко добре вършим работата си. Между другото, към обекта е назначен ръководител на работа, готов по всяко време на деня и нощта, независимо от деня от седмицата, да отговори на вашите въпроси.

 

Ние винаги се придържаме към определения бюджет, правим целеви разходи само в рамките на бюджета. Присъединете се към клиентите, които вече са се убедили в безупречното качество на ремонтите на „Ем Строй Ремонти. Поръчайте ремонт до ключ в нова сграда по дизайнерски проект в модерен стил на разумна цена. Обадете се на тел. 0896221099