Топ матраци – евтино решение за по-добър сън

  • Как топ матраците могат да подобрят съня?

 

Случвало ли ви се е да закупите матрак, който първоначално ви е допаднал като усещане, но с течение на времето вече да не усещате същия комфорт или просто тялото ви да се нуждае от различно ниво на твърдост? Може би отлагате покупката на нов матрак поради финансови причини и сте принудени да спите на стария, амортизиран и деформиран матрак и всяка сутрин да се събуждате недоспали и без енергия? В която от двете ситуации да се намирате, спокойно – ние имаме решение, което се казва топ матрак! Топ матраци са продукти, подобни на матраците, но със сравнително по-малка височина, която варира между 3 см и 9 см. Функциите на този вид продукт за сън са няколко:

 

  1. Топ матраците подобряват комфорта на стария матрак

 

Ако имате матрак, който обаче не ви е толкова удобен, колкото ви се иска, не бързайте да сменяте матрака, а потърсете алтернатива с покупката на топ матрак. Ако матракът, който използвате няма мемори пяна, а вие желаете такава просто се сдобийте с топер с мемори пяна, който да използвате когато прецените. Ако сегашният ви матрак не ви е достатъчно комфортен през летните месеци пък заложете на топ матрак с охлаждащ гел.

 

  1. Топ матраците коригират твърдостта на матрака

 

Ако матракът ви е прекалено твърд и търсите по-меко усещане, топ матраци с мемори пяна са способни да коригират твърдостта. Ако пък матракът ви е по-мек, отколкото бихте желали, заложете на по-високи топ матраци от полиуретанова пяна, които се характеризират с по-плътно ядро.

 

  1. Може да пренасяте вашия топ матрак навсякъде

 

Поради компактната си височина, тези аксесоари могат да се пренасат буквално навсякъде – на вилата, при пътуване, на къмпинг или да са с вас по време на почивката ви. Тази опция ще ви даде спокойствие, че където и да се намирате, сънят ви ще бъде пълноценен, а вие – отпочинали и свежи.

 

  1. Топ матраците елиминират деформациите по стария или неудобен матрак или диван

 

Ако сега не е моментът най-после да смените амортизирания матрак, топ матраците са евтино решение. Те са на изключително достъпна цена и могат да елиминират неравностите и деформациите по стария матрак. За тази цел изберете по-висок модел, който да тушира изскочилите пружини или хлътвания по матрака. Топерите са подходящи и за използване върху дивани и каравани.

 

  • Защо да инвестираме в топ матраци?

 

Топ матракът е продукт, който си заслужава инвестицията, защото намира много приложения и най-важното – подобрява комфорта. Този вид продукти за сън се предлагат на достъпни цени и във всички размери, а разнообразието от материали – латекс, мемори пяна, пяна с охлаждащ ефект, покет пружини и полиуретанова пяна, ще удовлетвори всеки вкус. Топ матраците са удобно решение за дома, жилища под наем, хотели, каравани или ако сте любители на къмпинга.  Богат избор от топери предлагат марки като ТЕД, НАНИ, Блян, Парадайс, Вики, матраци MATTRO и още много други, така че със сигурност подходящия за вас, ви очаква! Спрете да отлагате перфектният сън, защото той е възможен и на достъпна цена с помощта на топ матрак.