Диамантени и елмазени гоблени от Елмази ООД

Диамантени и елмазени гоблени от Елмази ООД

Диамантени Гоблени , Диамантена живопис , Диамантена мозайка, Диамантени пана , Елмазени Гоблени , Елмазена мозайка , Елмазени пана ,Елмазна живопис !

ИМА ЛИ РАЗЛИКА Питате се какви са разликите между тези изкуства? Няма да намерите разлика защото става въпрос за едно и също хоби!Когато говорим за някое от тези изкуства, всъщност обсъждаме едно и то е Диамантени гоблени! Можем спокойно да кажем , че са синоними.

Просто няма разлика. Всеки търговец с цел да се разграничи от останалите просто променя името на продукта,но този продукт е всъщност диамантеният гоблен! Когато за първи път през 2015г. решихме да представим на Българският пазар ДИАМАНТЕНИ ГОБЛЕНИ – в интернет пространството на Български език не излизаше абсолютно нищо. никаква информация,нито думичка дори, просто празна страница – Няма съвпадения за вашето търсене!

Днес вече 2021г. можем да кажем,че това прекрасно хоби-ЕЛМАЗЕНИ ГОБЛЕНИ– добива все по-широка популярност и радва много голяма аудитория! Най-широка аудитория за Диамантените гоблени имат в Русия и САЩ . Диамантени гоблени-Елмазени гоблени – Това изкуство е събрало в себе си две от най-старите изкуства на света, Гоблена и Мозайката! Като ги обединява в едно уникално, прекрасно, съвременно изкуство и привлича интереса дори и на днешните тинейджъри!

Това хоби намира приложение дори в учебните занимания,защото е забавно но и полезно- помага на децата да се научат да се концентрират, помага им също така да се научат да насочват вниманието си и да контролират действията си . Но най-важното е , че ги учи да ценят красивото и да творят сами със собствените си ръце! Прекрасните Диамантени картини не остават незабелязани.

Възхищават всеки който ги е видял и се е докоснал до тях. Ако още не сте опитали- То не чакайте повече,просто пробвайте,сигурни сме че това е вашето хоби! Няма по ценен подарък от този,който е сътворен от сърце със собствените ти ръце!

Можете да ни намерите тук: diamantengoblen.com