Довършителни ремонти в нова сграда

Закупили сте жилищен имот и сте озадачени от въпроса: какво трябва да бъде началото на ремонта в нова сграда? Това не означава последователността на тапетиране на стените, а глобален подход към проблема. Е, в този случай студиото за дизайн и ремонт „Ем Строй Ремонти” ви кани да се запознаете с информацията по-долу. Постарахме се да съберем интересна и полезна информация за вас, за да останете в крайна сметка доволни от резултата.

Как да започнете ремонт в нова сграда в София

За разлика от стария фонд, новите сгради се предлагат за продажба както без довършителни работи, така и с довършителни ремонти в София. Всъщност градацията е много по-голяма, защото има и отворени апартаменти, където тепърва ще се изграждат вътрешни прегради, има и така нареченото покритие White Box.

 

Вече говорихме какво означава това и какви са предимствата на „бялата кутия“ в една от нашите статии . И в рамките на тази статия ще определим какво предшества всяка ремонтна дейност, независимо от степента на готовност и площта на жилището.

 

Кои са важните точки, които трябва да определите сами, преди да започнете ремонтни дейности

  1. Създайте бюджет за ремонт.
  2. Изберете надеждна фирма за ремонт.
  3. Изработване на дизайнерски проект за апартамент ново строителство.
  4. Сключете договор, като ясно фиксирате цената и условията.

Всъщност вие сте длъжни да изберете фирма, а останалото е нейната сфера на отговорност. Никога не работете с луди екипи без сключване на Договор! Иначе няма да докажеш кой и какво е имал предвид като говорим за качество. „Ем Строй Ремонти” Ви кани да сключите Договор с прозрачни условия и фиксирана цена на ремонта.

 

И за неспазване на сроковете, ако изведнъж това се случи, ще ви платим неустойка. Въпреки че, разбира се, ние не нарушаваме сроковете, но контролираме разходите според оценката. Ще получавате седмични счетоводни отчети за целеви разходи, като клиентите ни, не плащат аванс за работа. Плаща се само за резултата, а именно за всеки етап от работата, извършен навреме и с високо качество.

 

Защо оценката на ремонтните работи трябва да ви е ясна до най-малкия детайл

Ремонт с минимален бюджет, разбира се, е възможен. Но първоначално трябва да разберете как ще бъдат разпределени парите и за какво ще бъдат изразходвани. Какво имаме предвид? В зависимост от състоянието на апартамента, началото на ремонта в нова сграда е както следва:

  1. Определяне на работния план (техния състав и последователност)
  2. Направа на бюджет за довършителни работи

Една съвестна компания, ще направи подробна оценка. Посочваме всеки вид работа и нейната цена. Освен това оценката се формира според помещенията, т.е. ако това е например мазилка, тогава те се боядисват отделно за хола и отделно за банята. Няма да се спираме подробно на това. Принципът е, че оценката за ремонт на апартамент трябва да бъде:

  • Разбираема, така че да нямате въпроси относно видовете работа или необходимостта от тях.
  • Детайлно, тоест по помещенията в апартамента, така и по етапите на изпълнение.
  • Пълна, без многоточия или звездички след раздели, предполагащи допълнителни обеми и разходи.

Как да сте сигурни, че имате надеждна компания за ремонт на апартаменти в София

  • Разгледайте списъка с работи и ценовата листа, цените за ремонт на апартаменти от професионалисти не трябва да са по-ниски от средните за града.
  • Разгледайте портфолиото от ремонти и трябва да е дело на фирмата, а не красиви снимки от интернет.
  • Уверете се, че фирмата е регистрирана отдавна и има добра репутация.
  • Вижте отзивите на тези, които вече са ремонтирали апартамент в нова сграда с помощта на тази организация.

За всички тези точки „Ем Строй Ремонти” отговаря и дори надхвърля посочените критерии, включително:

  1. „Ем Строй Ремонти” Ви предлага пълна гама от ремонтни услуги. Ние извършваме ремонт на апартаменти до ключ в София, като изцяло организираме работата и отговаряме за качеството и сроковете. Можете да поръчате интериорен проект и ремонт или предлагаме ремонт на апартамент по дизайнерски проект на клиента.
  2. Портфолио от проекти и Портфолио от ремонти можете да разгледате на сайта. Всеки обект в портфолиото е направен от нашия екип, можете да разберете обхвата на работата, нюансите на тяхното изпълнение и, разбира се, адреса, на който се намира апартаментът.
  3. Повече от 10 години работим, извършвайки ремонт на апартаменти до ключ в София , без да променяме ръководството на компанията и името на организацията.
  4. Можете да прочетете и видите отзиви за „Ем Строй Ремонти” , а също така ви каним да посетите някое от съществуващите съоръжения. Така че можете лично да се уверите, че ние подхождаме отговорно към проблема.

 

От какво не можете да спестите, когато искате да ремонтирате апартамент от нулата до ключ

 

  • Преустройство на апартамент ново строителство. Ако харчите пари за ремонт и накрая разберете, че не ви харесва разположението на помещенията, ще съжалявате за спестяванията.

 

  • Инженерни системи, включително водоснабдяване, електричество, топлоснабдяване, вентилация. Безопасността, надеждността и издръжливостта на комуникациите на вашия апартамент зависят от използваните материали и технологии, както и от грамотността на монтажните работи.

 

  • Груб ремонт. Ако подът, таванът и стените не са добре подравнени и ъглите не са 90 градуса, тогава можете да си навлечете много проблеми. Например, когато инсталирате врати или полагате плочки, всички очевидни грешки ще „изпълзят“. И разбира се, ще трябва да се „любувате“ на некачествен ремонт до следващата интервенция.

 

  • Дизайнерски проект на апартамент в нова сграда. Без обмислен до най-малкия детайл проект е невъзможно да се създаде уютно и комфортно пространство, което да отговаря на вашите лични предпочитания. Възможно е да направите шаблонен проект, който е визуално красив, но не отчита вашите интереси и начин на живот.

„Ем Строй Ремонти” подхожда много внимателно и професионално към въпроса, като ви предлага цялостен дизайнерски проект и обмислен ремонт с безупречно качество!

Как да започнете ремонт в нова сграда без довършване на етапи

Да предположим, че сте закупили апартамент в нова сграда от предприемач и това е апартамент без довършителни работи. Това означава, че няма не само повърхности, които са изравнени и подготвени за финишното покритие, но дори и окабеляването на комуникациите вътре в помещенията.

 

Грубо казано, на ваше разположение все още не е обитаем имот. И така, за да подготвите „бетонна кутия“ и да й придадете завършен вид, трябва да преминете през последователни етапи на работа.

Какво е началото на ремонта в новата сграда, която имате

  • Разработване на дизайнерски проект. Без това просто няма как, ако искате да приспособите жилищното пространство към вашите интереси и предпочитания.

 

  • Извършва се проект за ремонт, на първо място, демонтаж и преустройство. Също така, грубият ремонт включва инсталиране на инженерни системи вътре в апартамента, излива се подова замазка и стените се изравняват. Във всеки случай в „Ем Строй Ремонти” всеки вид работа се извършва от служител на пълен работен ден. По-точно висококвалифициран високоспециализиран специалист. Например бояджия, плочкаджия, водопроводчик, мазач – всеки си върши работата, в която е майстор.

 

  • Фини довършителни работи, които включват монтаж на довършителни материали на стени, подове и тавани, монтаж на водопровод, контакти, ключове. Тоест всичко, чак до последния цокъл, който внимателно монтираме на правилното място.

 

Как да започнете ремонт в нова сграда с грубо покритие

Да приемем, че грубият ремонт вече е завършен. В този случай пропускаме всички видове работа, които принадлежат към този раздел и незабавно преминаваме към етапа на фино довършване. Но това се случва само когато са изпълнени следните две точки:

  1. Качеството на грубото покритие ви позволява веднага да започнете да нанасяте топ лакове. Ако това не е така, тогава първо трябва да коригирате грешките на строителите при изравняване и подготовка на повърхностите на стените, пода и тавана.
  2. Доволни сте от разпределението и оборудването на апартамента по отношение на комуналните услуги. Грубо казано, има достатъчно светлина, контакти, не са необходими допълнителни вътрешни прегради или преместване на радиатора на ново място. И ако имате нужда от вентилационна и климатична система, изолация на лоджия или, да речем, вградени светлини над работната зона на кухнята, тогава първо трябва да направите всичко това и едва след това да продължите с довършителните работи.

В допълнение към концепцията за грубо покритие има и грубо подобрено покритие. Така че, като правило, неговото качество ви позволява да започнете да залепвате тапети, а не да коригирате равномерността на стените преди това. Но, отново, много по този въпрос зависи от разработчика.

Какво още трябва да знаете за началото на ремонта в нова сграда

Обръщайки се към компания, която се е доказала през годините, не е нужно да мислите за ремонт и да разберете проблема. Подробният въпросник и комуникацията с интериорния дизайнер ви позволява да разберете всички предпочитания и да очертаете изискванията. И тогава професионалистите в областта на дизайна и ремонта на компанията се заемат с въпроса.

 

Все още никой от нашите клиенти не е останал недоволен, резултатът винаги надминава всякакви, дори и най-смелите очаквания. Не искаме да бъдем неоснователни, затова ще повторим още веднъж за възможността да отидем на екскурзия до съоръжението. И, разбира се, заповядайте в нашия офис , за да зададете вашите въпроси и да се запознаете лично.

 

Ние ще направим за вас висококачествен ремонт в нова сграда и ще осигурим удобно сътрудничество. Обадете се на телефон 0896221099