Ремонт на тристайни апартаменти

DCIM100GOPROGOPR1171.JPG

Фирма „ВМ Ремонти” ви предлага ремонт до ключ на тристаен апартамент в София от нас. Ние можем бързо да ремонтираме панелен апартамент, независимо от първоначалното й състояние.

Подхождаме комплексно към решаването на проблема на клиента. Ако имате нужда не само от външно обновяване на повърхности и подмяна на износени комуникации, но и от създаване на наистина уникален интериор, тогава нашият дизайнер ще разработи индивидуален дизайнерски проект, като вземе предвид оформлението на апартамента, вида на сградата (панел или тухлена сграда), личните предпочитания на собственика на жилището, броя и възрастта на обитателите.

За да разграничат пространството, специалистите използват арки, плъзгащи се врати, леки прегради, функционални мебели, многоетажни тавани и други също толкова оригинални архитектурни елементи, както и различни дизайнерски техники с разпределение на зони с помощта на добре обмислена система за осветление и комбинация от довършителни материали с различна структура.

Ако е необходимо дребно преустройство, ние се грижим за всички необходими одобрения на проектната документация.

Окомплектоваността от екипи с висококвалифицирани майстори, използването на модерно оборудване и модерни технологии ни позволяват да изпълним и най-сложните строително-монтажни и довършителни работи в изключително кратки срокове. Опитен майстор ръководи проекта от момента на съгласуване на оценката до доставката на напълно реновиран апартамент, готов за комфортно живеене, контролира хода на работата и предоставя на клиента подробни отчети на всеки етап от ремонта.

Нашите услуги

Извършваме всички видове ремонти – от икономична класа и козметични до основни и луксозни. Отстраняваме дефекти в носещи конструкции, ремонтираме отделни участъци от комунални линии или полагаме нови тръбопроводи, правим замазки, инсталираме алтернативна отоплителна система – „топли подове“, сменяме електрическата инсталация и инсталираме модерно водопроводно оборудване.

По желание на клиента сглобяваме кухненски комплект, извършваме монтаж на домакински уреди с връзка към електрозахранването, водопроводни тръби и изход към канализацията. Можем да окачим плазмен телевизор, да монтираме качулка, да изолираме или остъклим балкон и лоджия.

Приемаме поръчки за ремонт на панелни и тухлени сгради в:

  • стари жилищни сгради;
  • Нови сгради.

Можем да ремонтираме жилища от нулата в нови сгради от предприемача. Ние извършваме ремонти с помощта на пластмасови материали, които лесно могат да „оцелеят“ при деформацията на стените, причинена от естественото свиване на сградата.

Ремонтираме както цели обекти, така и отделни помещения.

Ремонтен процес

Ремонтът на 3-стайни апартаменти започва с визуализация на проекта. Клиентът говори за своята визия за резултата, а нашите специалисти пренасят идеите си в разбираем за тях формат: разработват дизайнерски проект (понякога можете да го направите без него, например, ако трябва само да освежите интериора без радикални промени във външния вид на помещенията) и разделят ремонта на етапи.

Планирането ви позволява да оптимизирате разходите и да избегнете проблеми в бъдеще. Например, ако не се спазва технологията за производство на замазка, с течение на времето в нея ще се появят пукнатини и подовото покритие бързо ще стане неизползваемо. Съответно можете да започнете да довършвате пода само когато бетонът достигне необходимата степен на якост (този процес обикновено отнема най-малко 28 дни, при определен температурен режим).

Сред професионалните строители е обичайно ремонтът да се разделя на три етапа: подготовка, груб ремонт и довършителни работи.

На подготвителния етап:

  • Всички обемисти мебели се демонтират;
  • Покритията се демонтират;
  • Събарят се прегради;
  • Демонтират се интериорни врати;
  • Боклукът се изнася.

Ремонтните работи винаги започват с банята. След това се ремонтират задните стаи, след което ремонтът преминава към кухнята и хола. И накрая, интериора на коридора се актуализира.

След подготовката идва ред на грубото довършване. През този период се извършва следната работа:

  • Изграждане на нови прегради;
  • Заваръчни работи;
  • Монтаж на комуникации;
  • Полагане на окабеляване за създаване на домашни електропроводи и слаботокови мрежи;
  • Подреждане на окачени тавани;
  • Ремонт на съществуваща или запълване на замазка;
  • Хидроизолация на “мокри” зони;
  • Нанасяне на първи слой стартова мазилка;
  • Оформяне на нов контур на вратите;
  • Изработка на окачени тавани.

Това е груб план. Всеки обект е индивидуален. Обемът на работата е различен в зависимост от вида на ремонта, сложността на проекта, първоначалното състояние на имота и други фактори.

Например, ако стените трябва да бъдат боядисани, тогава етапът на предварителна обработка не може да бъде пропуснат. През този период повърхностите са окончателно изравнени и полирани до максимална гладкост. Ако в помещенията са монтирани конструкции от гипсокартон или планирате да използвате тапети, таван или стенни панели като декорация, тогава тази стъпка може да бъде пропусната.

Когато контурите на помещенията придобият гладки очертания, можете да преминете към декорирането на помещенията. Работата обикновено се извършва отдолу нагоре:

  • Таванът се довършва;
  • Стените се декорират;
  • Настилките се полагат на пода.

След това се монтират интериорни врати, водопроводни инсталации, водопроводно оборудване и домакински уреди, проектират се врати (монтират се врати с панти или плъзгащи се конструкции), окачват се лампи, сглобяват се мебели и се извършват други довършителни работи по вътрешната декорация.

На последния етап показваме ремонтирания тристаен апартамент на клиента, той внимателно инспектира помещенията, проверява функционалността на всички устройства и, ако няма оплаквания, страните подписват акта за приемане.

Ценоразписът показва приблизителни цени за основните видове работа.

Оценката ще ви каже точно колко ще струва ремонта след измерване.

Крайната цена се определя, като се вземат предвид:

  • Състояние на носещите конструкции;
  • Вид ремонт;
  • Площ на апартамента и характеристики на оформлението;
  • Нивото на сложност на взетите решения в концепцията;
  • Състоянието на комуналните услуги и необходимостта от тяхната подмяна, броя на връзките;
  • Цени на избрани материали и ВиК инсталации.

Използваме само висококачествени материали от доверени производители. Специалистът ще се погрижи и за организирането на доставката на материали до обекта.

За да поръчате услуга, обадете се или оставете заявка на уебсайта.

Източник – София 24