Модерните приспособления в обзавеждането на банята

Luxury master bath with skylight over bath tub

Стресирани от дългия работен ден или просто изморени от ежедневните си занимания, можете да се скриете за малко в банята си и да се отпуснете. Релаксът ви ще е особено приятен и ефикасен, ако сте включили в обзавеждане за баня  няколко иновативни приспособления. Изобщо, технологичните изобретения навлизат все повече в интериорния дизайн. Достатъчно е да разполагате със съответния бюджет и ще превърнете банята си в супер модерно и удобно място.

Телевизор в банята, разбира се, посочваме на първо място. Можете да си закупите телевизор с плосък екран, устойчив на влага и с водоустойчиво дистанционно. Поставете го на стената на удобна височина, а срещу него-огледало и няма да пропускате любимите си предавания.

Обърнете спецално внимание на ваната като основен елемент в обзавеждането на модерната ви баня. Изберете я с функции на джакузи и воден масаж за истинско спа удоволствие. Ако обичате да се глезите в къщи, отделете кът за парна баня или сауна дори.

Осветлението също може да бъде доста ефектно. Различни по интензитет лампи и лунички ще създадат отморяваща атмосфера. Ще бъдат и практични,ако направите да се включват и изключват автоматично. Автоматични могат да бъдат и диспенсерите за сапун и водните батерии,дори самата тоалетна чиния. Също толкова модерни са и дозаторите за шампоан и паста за зъби. Вградените в душ-кабината или в стените музикални уредби са много харесвани и ще превърнат престоя ви в банята в приятно забавление.

Също така не забравяйте, че част от интериора е и фансза баня. Вече има модерни решения както във формаите така и в цветовете.

Ако сте решили да си набавите подобно технологично и луксозно обзавеждане за банята, не забравяйте да изчистите интериора от всякакви ненужни дреболии и неподходящи декорации. Заложете на минималистичния стил и на неутралните цветове,за да се радвате на една наистина впечатляваща баня.