Дограмата с троен стъклопакет допълва вашият интериор

Мнозина български семейства и притежатели на офиси предпочитат употребата на PVC дограма за своите нужди от топлоизолация и комфорт. За никого не е тайна, че пазара се насити с предложения за български, немски, италиански и прочие профили. Последните в комбинация с троен стъклопакет дават максимална сигурност на потребителите, които имат доброто желание да спестят разход на електроенергия в помещенията си. Тройният стъклопакет ще покачи с цели двадесет и пет процента топлоизолацията ви, а това неминуемо ще се отрази на сметките ви за ток и парно. Другото му голямо преимущество е, че не пропуска нахлуване на прах, насекоми и други. Тройното стъкло при всяка PVC дограма е един чудесен вариант, който препоръчваме горещо на всеки клиент.
Освен, че дограмата е ще Ви спести много изхабена отоплителна енергия, тя може да бъде избрана в най различни цвтове, така, че да допълва напълно стаята и да се слива с интериора и стила на вашия дом.
Фирма Стройинвест работи в производството и разпространението на стъклопакети в Европа и ние ви даваме право да селектирате подходящия за вас вариант. В уебсайта ни сме описали характеристиките на всяка една оферта била тя за двоен или троен стъклопакет. Така по-лесно, ще прецените избора си и ще знаете какво получавате срещу вашата инвестиция.
Отделно сме представили и немска PVC дограма от най-висок клас поради причината, че работи с най-големите имена в индустрията. Познаваме проблемите свързани с разход на енергия и ги предотвратяваме благодарение на качествените ни продукти. Плюсовете при закупуване на троен стъклопакет са десетки, но може би най-големия от тях е възможността да противодействате на негативните атмосферни условия без риск за жилището ви. Срещу вашите пари се сдобиете със здравина, надеждност и услуга извършена от майстори в остъкляването и не само.
Може да разчитате на нашата сериозност и професионализъм както постъпиха хиляди граждани от различни точки на родината ни. Допълнителните ви въпроси задайте на електронната ни поща или позвънявайки на телефонните ни номера. Почувствайте разнообразието от дограми днес и се погрижете за топлинните и звуковите свойства на имотите ви. Стройинвест ви благодари за вниманието!