Студио за интериорен дизайн София

Компанията за интериорен дизайн и вътрешни ремонти „ВМ Ремонти” ви кани да си сътрудничите. Всеки клиент, който се свърже с нас, е доволен не само от резултата, но и от процеса на взаимодействие. Но какъв резултат можете да получите? Каква е разликата между висококачествен дизайнерски проект на апартаменти и нискокачествен? Това и много повече ще бъдат обсъдени в днешната ни статия.

Кое студио за интериорен дизайн в София е по-добро

Има различни начини за изучаване на този въпрос. Най-лесно е да прочетете отзиви за компанията, да проучите нейното портфолио. В края на краищата все още не е напълно правилно да се съсредоточите само върху разходите. Трябва да разберете, че добрите специалисти няма да предоставят услуги за нищо.

Как да определите, че имате професионално студио за интериорен дизайн

За да не бъдете разочаровани от резултата, трябва много внимателно да проучите компаниите за проектиране и ремонт на апартаменти. Това включва извършване на това по следните начини:

  • Каквиуслуги предоставя студиото за интериорен дизайн, ограничават ли се само до изработка на дизайнерски проект. Обръщайки се към „ВМ Ремонти”, можете не само да поръчате дизайнерски проект за апартамент, но и да извършите висококачествен ремонт до ключ върху него. Това означава, че нашата компания предоставя пълна гама от услуги.
  • Каксе изготвя заданието за разработване на дизайнерски проект. Красивите, но нефункционални интериори са малко интересни за никого. По-точно, едва ли има клиенти, които искат стилен дизайн, но комфортът и удобството не са важни за тях. Такива времена отминаха. „ВМ Ремонти” изготвя максимално подробно задание, съобразено с интересите, ежедневието и начина на живот на всеки, който ще живее в апартамента. Това ви позволява да създавате наистина обмислени до най-малкия детайл интериори.
  • Койпредоставя дизайнерски услуги в компанията. Тоест, говорим за нивото на професионализъм и опит на специалистите. Във „ВМ Ремонти” работят най-добрите представители на професията, които са избрани след многоетапна строга селекция сред стотици кандидати. Нашите интериорни дизайнери редовно повишават своята квалификация, за да бъдат винаги наясно с модните тенденции и техните промени.

От какви етапи се състои разработването на дизайнерски проект за апартамент във ВМ Ремонти?

  • Запознанство

На първата среща с дизайнера си говорите какво харесвате и какво не в интериорните решения. Ако говорим за обновяване на стара основа, тогава може да искате да оставите нещо непроменено. Например парче мазилка на тавана, стенен панел или любим диван в хола. Но във всеки случай трябва да обсъдите основното НЕ. Да кажем какви материали не искате да виждате в къщата си или цветове за декорация и мебели. Освен това при първата среща се установява контакт между клиента и дизайнера. И тук личните качества на специалист играят важна роля.

  • Сключване на споразумение

 

Само като работите по споразумение, което отчита интересите на двете страни, можете да получите точно резултата, който сте очаквали. В крайна сметка договорът определя точните условия, обхвата на работата, тяхната цена. Също така на този етап се определя бюджетът за ремонт на апартамента.

 

Тоест, преди да започне ремонтът, вие ще знаете точно колко ще ви струва. Това между другото е едно от съществените предимства на наличието на дизайнерски проект. Тъй като без него можете значително да надхвърлите първоначално планираните разходи. И ако имате проект, определено разбирате всичко до най-малкия детайл, защото дори артикулните номера на осветителните тела ще бъдат посочени в документацията за ваше удобство.

  • Отпътуване за измервания

Много зависи от това колко точно са направени измерванията. В крайна сметка модерният ремонт на апартаменти в по-голямата си част включва инсталирането на вградени мебели. Между другото, измерванията се правят не само в самото начало, но и след приключване на грубия ремонт (след шпакловка).

 

Това е необходимо, за да проверите индикаторите и да не се притеснявате, че гардеробът не може да бъде монтиран в нишата, предназначена за него. Това е като пример. Също така отбелязваме, че измерванията се извършват от специалист на „ВМ Ремонти” с професионална апаратура (лазерен скенер). И всеки параметър е фиксиран, така че готовият проект да съответства на 100% на реалния размер, съответно в мащаб.

  • Разработване на дизайнерски проект

 

Правилно разработеният идеен проект включва пълен набор от чертежи, план за преустройство, включително план за издиганите конструкции, почистване на стените и списък на довършителните работи. Но проектът не позволява да се види как ще изглежда пространството след ремонт и обзавеждане.

 

Това изисква 3D визуализация. А това вече е неразделна част от цялостен дизайнерски проект. Както и списъкът с приспособленията и списъкът с завършванията. За да научите повече за всеки от етапите и да зададете вашите въпроси, просто се свържете с нас по всеки удобен начин. Ще се радваме да ви разкажем за приятните бонуси от взаимодействието с нас и стиловете на интериорен дизайн, които са актуални днес.

Какво е важно да се вземе предвид, когато се разработва концепцията за ремонт на апартамент

  1. Що за апартамент е това? Тъй като ремонтът на нова сграда и ремонтът на стар фонд се различават по видовете работа. Например, вторичното жилище често се нуждае от преустройство и пълна подмяна на комуникациите. И апартаментите в нови сгради често са много по-модерни по отношение на местоположението и площта на помещенията, така че са необходими по-малко време и пари за финализирането им.
  2. Кой ще живее в апартамента. Това включва и информация относно попълването на семейството в близко бъдеще, тъй като ако това е така, трябва поне да планирате детска стая предварително. Подреждането на всекидневната зависи от това дали семейството обича да приема гости и да прави партита. А присъствието на домашни любимци влияе върху създаването на удобни зони за техните игри, сън и хигиена.

Как формираме разходите за разработване на дизайнерски проект

Студио за интериорен дизайн в София – „ВМ Ремонти” ви предлага избор от 2 опции:

  • Експресен дизайн. На цена от 70 лв на 1 м2.
  • Цялостен дизайнерски проект. Цената в този случай е 100 лв на 1 м2.

При втория вариант, освен планове, диаграми, разметки и чертежи, клиентът получава и списък с мебели, обзавеждане и 3D визуализация. Във „ВМ Ремонти” по принцип е максимално реалистично. Можете да видите сами. Няма какво да крием, ще се радваме да ви покажем нашата работа нагледно.

Това, което отличава ВМ Ремонти от повечето фирми, предлагащи услуги по създаване на дизайнерски проект

 

  • Преди да започне създаването на проект, дизайнерът обръща специално внимание на изготвянето на подробна спецификация. За нас е много важно да дадете възможно най-много информация и да изразите всичките си желания. Само така можем да работим заедно, за да получим резултат, който ще надмине очакванията ви. Когато интериорният дизайнер прави всичко сам, апартаментът няма да отразява индивидуалните характеристики на собственика. В крайна сметка никой дори не попита за тях.
  • И дизайнерът, и майсторът във „ВМ Ремонти” работят заедно. Както вече отбелязахме, ние предоставяме всички услуги сами. Това означава, че бригадирът и проектантът работят по проекта в офиса на фирмата, като своевременно решават възникнали проблеми.
  • Предоставяме Ви възможност допълнително да поръчате услугите на Проектантски надзор. По този начин е възможно да се осигури пълен контрол от страна на проектанта през целия период на ремонтните дейности.
  • Можете да поръчате при нас по избор: 1 – само дизайнерски проект, 2 – само основен ремонт на апартамент, ако вече имате дизайнерски проект, 3 – дизайн и основен ремонт на апартамент. Освен това работим с нови сгради, вторично жилищно строителство, крайградски обекти, търговски обекти.

Можете да намерите пълен списък на услугите на „ВМ Ремонти” на нашия уебсайт, като отидете на съответните елементи от менюто. Или винаги можете да изясните всяка информация, която ви интересува, като се обадите на тел. 0898208956. Предлагаме и услуги като дистанционен дизайн на апартаменти и дистанционен ремонт.

Това е в случай, че се намирате географски извън София. Във всеки случай нашите дизайнерски проекти отговарят изцяло на договореното от клиента техническо задание. Очакваме ви в нашия уютен офис, за да се запознаем лично и да обсъдим детайлите на сътрудничеството.