Жената и пътна помощ

Стане ли дума за жена шофьор, пътна помощ трябва да е на бързо набиране в телефона. Ако тя няма на кого да се довери да и помогне в момент на трудност с автомобила, мъж, гадже, баща, то пътна помощ е най-добре за нея. Бързо и лесно, ще преместят автомобилът и тя дори няма да се изцапа.

Много дами нямат никаква представа как се подава ток на автомобил чрез кабели, винаги им трябва помощ при регистриране на автомобил в КАТ, не ги виним, няма лошо в това, но винаги може да се попадне в ситуация в която една млада дама да има проблем с нейният автомобил.

 

Какво може да направи в този случай? Очевидно няма приятел, които да и помогне и тя бърза, следователно е най-добре да се обади на пътна помощ. Шансът проблемът да е малък и да може да се оправи за няколко минути е голям, но от къде една дама, ще знае това? Вместо да си цапа ноктите и да си разваля прическата, един автомобил на пътна помощ може да е от голяма полза.

Ако вие сте една жена, защо бихте се доверили на пътна помощ? Както вече споменахме – няма да се цапате и разваляте облеклото си, заради някакъв елементарен проблем. Много по-бърза реакция и свършена работа от колкото някой друг. Автомобилът ви бива изтеглен до желано от вас място – дом, сервиз и други.
Само тези три причини, са достатъчни за да накарат всяка дама да използва този вид услуги. Естествено, тя винаги може да звънне на някой приятел, но пътна помощ е много по близо до вас и се отзовава по-бързо.

Дори при покупката на кола, може да се наложи намеса от пътна помощ. Ако не сте огледали добре автомобилът, нещо се е повреди по пътят към новият му дом и прочее.Всичко това може да е причина да се свържете с най-близката за вас пътна помощ. Цените са от 70 стотинки на километър, до около 40лв за целият град. Замислете се, колко повече пари бихте дали вие, ако се захванете с поправяте автомобилът сами – да си направите нов маникюр, роклята да изперете, прическа, повече от 40лв нали?