Коя е най-мощната и компактна прахосмукачка в класа си?

Изискванията към прахосмукачките са много всеки иска неговата прахосмукачка да бъде по-малка, по-мощна, да смуче повече, да изглежда по-добре и да е възможно най-икономична с лесна и евтина поддръжка.

Колкото обаче повече от тези качества се съчетават в една прахосмукачка, а и какъвто и да е било продукт цената обикновенно също расте.

Днес ще си говорим за една прахосмукачка която въпреки, че не е от най-евтините покрива всички онези изисквани които споменах по-горе!

Това е моделът на Английската компания създаваща само първокачествени прахосмукачки Dyson. Компанията е добре позната с иновативните си продукти, които винаги са едни гърди в технологично отношение пред конкуренцията, разчитащи на доволните си клиенти за които предлагат само пълно съвършенство! Моделът който е обект на писанията ми днес е прахосмукачката на Dyson с каталожен номер DC26.

Тя е изключително малка, толкова малка, че можете да я държите в дланта си, лека и удобна за пренасяне с аеродинамична и удобна форма, с минималистичен дизайн оползотворяващ почти до перфектност габаритните и размери.

Под капака на това малко зверче обаче стои мощен двигател с много висока производителност, който преобразува електрическата мощност в смукателна и от 1500W мощност на двигателя на тази прахосмукачка са изцедени цели 180 airWATT всмукателна мощност.

Друг много важен аспект, дори може би най-важният аспект на който трябва да обърнем внимание е филтрацията на въздуха. Това е приоритет номер едно при прахосмукачките на Dyson, защото инжинерите им знаят, че освен добрата всмукателна мощност е нужна и невероятна филтрация! И най-важното защото е безмислено да се набляга само на всмукването след като задържането на самите отпадъци не е на също толкова добро ниво!

8 причини да си купите прахосмукачката Dyson DC26

  1. Иновативен дизайн
  2. Перфектна филтрация
  3. Много добра всмукателна мощност
  4. Икономична прахосмукачка с висока производителност
  5. Лека и удобна за боравене
  6. Лесна за поддръжка и почистване
  7. Изключително малки габарити
  8. Удобна за съхранение

От къде мога да поръчам тази прахосмукачка?

Dyson DC26 е екзотичен модел за Българският пазар и се намира на доста малко места и цените на повечето надвишават 800лв. Въпреки това обаче можете да я намерите и на други места на далеч по-приемливи цени като тази например в magprom.net където се среща за малко над 400лв.

Ако искате да разгледате Dyson DC26, да я поръчате или да намерите други подобни прахосмукачки е добре да прелистите страницата с прахосмукачки на magprom.net/ prahosmukachki